dzien dobry!
dolaczam do grona niewyspanych- ja niestety przez biodra :-( Mam nadzieje, ze szybko przyjdzie mi ta wizyta do specjalisty, bo jak mnie bol nie wykonczy, to zmeczenia na pewno. tTrudno rano wstac, po takich paru nocach z rzedu...
No nic, troche sie pozalilam i juz mi lepiej :-) Dzis w pracy krotki dzien z okazji piatku , zleci jak z bicza, a po poludniu mezus nakazal lezenie i odpoczywanie, wiec skorzystam na pewno
Dziewczyny, alez wy szalejecie z tym prasowaniem- ja nie prasuje nic powyzej 3mcy to jest jakies max 68. Nawet nie mialabym tyle miejsca,zeby wszystko poukladac.. Co do zelazka , to tez marzy mi sie jakies profesjonalne, ale ja mysle,ze technika sioe zmienia w miare doswiadczenia.. widze po sobie- z corcia w ciazy nie moglo byc najmniejszego zagiecia na ubranku, no a teraz przyznam sie bez bicia pociagniecie zelazkiem z jednej i drugiej strony i lece dalej..
Emka wszytskiego najpiekniejszego Wam zycze , samych slonecznych dni, zrozumienia, cierpliwosci, szalenstwa i ogromu milosci!!!
Ritta kierowniczko Ty nas jeszcze nie blokuj
marciatko oj nie pomylisz ''tych'' boli z zadnymi innymi. Chociaz dobrze cie rozumiem, bo przy pierwszym razie tez sie zastanawialam, ale kiedy nadejdzie ten moment bedziesz pewna
soniafka u mnie tez nie robi sie tego badania, wlasnie kombinuje co wymyslic, zeby mi zrobiono w szpitalu- Ostatnim razem jezdzilam prywatnie do polskiej gin, ale wiadomo, wolalabym ''wykorzystac'' szpital.
kusiak apropos tego gbs, to pisalas, ze w 1 ciazy badali cie na co innego, a przy okazji zrobili gbs. mozesz napisac co to bylo?
milego dnia wrzesnioweczki!