Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja w pracy, a Wy tu o jajecznicy! Bosz jakbym zjadla!!! Mnie przeziebionko jeszcze troche trzyma, podbrzusze ciagnie, a jak kicham badz kaszle , to musze sie w pozycje embrionalna kulic, bo kluje wtedy mocno :-(

Witam sie i ja :-)
Ania dziekuje! robilam wszystko oprocz skopiowania sygnatury ... ech, bez komentarza pozostawie.
Ja w pracy, a Wy tu o jajecznicy! Bosz jakbym zjadla!!! Mnie przeziebionko jeszcze troche trzyma, podbrzusze ciagnie, a jak kicham badz kaszle , to musze sie w pozycje embrionalna kulic, bo kluje wtedy mocno :-(
U nas takie wichury, ze malo glowy nie urywa wrrr, niech juz bedzie wiosna!
Pozdrawiam Was dziewczynki!
ania &&& za wizyte!
a ja dorobie zaraz reszte moich suwaczkow![]()
BB wciaaaga 

to chyba od masy, więc dziś rano jeszcze przed śniadaniem wchodzę na wagę (obecnie od ostatniej wizyty kiedy to mnie położna ważyła czuje, że przytyłam i to dużo) a tu taka sama waga jak ostratnio
albo coś z moją wagą jest nie tak, albo nic nie tyje i to co zjem to wszystko ze mnie "wylatuje", z jednej strony się cieszę.. ale zobaczymy jak to długo będzie..Aniu napisz mi na priva dokladna date i godz to wpisze na liste z terminami wizyt :-)maddlen tylko ja i też w sumie nie planowana heheale udało się wcisnąć to może uda się badania darowe zrobić
normalna wizyta 11
![]()