Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny. Jaki tu spokój. Czy Wy też jesteście ciągle takie głodne ? U mnie szczególnie rano jest jakaś masakra. I tak do pracy biorę troszkę więcej jedzenia ale ciągle burczy mi w brzuchu. Gdybym siedziała w domu zawiasy od lodówki byłyby gorące![]()
Ja juz nie plamieco mialo wyleciec to wylecialo
juz jestem spokojniejsza, dzieki dziewczyny za wsparcie
![]()
Joani ojj takja to w ogóle jestem dość wrażliwa i szybko się wzruszam, a w ciąży to już w ogóle, potrafię coś usłyszeć w TV i już szklanki w oczach, albo jak mój coś powie nie po mojej myśli to od razu mi się beczeć chce, a czasem to są takie pierdoły, że aż wstyd, muszę się kontrolować, żeby gdzieś płaczem nie wybuchnąć
ach te nasze hormony..
![]()

Dziewczyny dzięki, załamanie się to jak iśćpo najlżejszej lini oporuto nie dla mnie.Tak aby Wam trochę wyjasnić, a nie opisywać kolejny raz, w zeszłym roku miałam okazję wystąpić w DDTVN i był ze mną wywiad w natemat:
1. Zdrowie z sieci - wideo Dzień Dobry TVN materiał "Zdrowie z internetu" na dole pierwsze
2. "Dr Google uratował mi życie". Niezwykła historia pacjentki, której pomogła diagnoza z internetu | NaTemat.pl
chyba jego filozofia to być osobno mimo że jest się razem tylko mi zaczyna teraz to nie pasować ,
może w końcu zatęskni przyjedzie ale to jest za rzadko dla mnie cuż.. może z nim pogadam czemu tak robi choć i tak pewnie nie da konkretnej odpowiedzi , może to dla niego normalne ale na pewno dla kobiety nie
no ale cóż , chyba jedyną radą może tu być żeby dać mu trochę czasu i próbować powiedzieć wszystko wprost...Dziewczyny, mam bole podbrzusza tak zaraz nad wzgorkiem lonowym. To bardziej uczucie ucisku. Tez tak macie na tym etapie ? Juz dawno mnie nie bolalo ale wczesniej jakby ciagnelo a teraz taki dziwny ucisk. Moze za duzo siedze...
Ja wrocilam do pomaranczy. Znow wcinam na potege.
pamietamEmka, ja jutro też mam wizytę.. i coś czuję, że nocka będzie dłuuuuuuga...;-)

mam nadzieje, ze w koncu to zrozumie
Czekamy na śliczne foteczki i same dobre wieści