• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

dziewczyny czy w już cokolwiek czujecie w brzuchach ?? bo ja od kilku dni, szczególnie z samego rana jak jeszcze leżę po przebudzeniu w łóżku i mam pełny pęcherz czuję takie jakby podskoki :-)jestem przekonana ze to dzidziuś bo do niczego innego tego nie można porównać. Dzisiaj np raz podskoczył sobie, a że pełny pęcherz, ma mniej miejsca to wydaje mi się, że dlatego czuć. Ostatnio mi przechodził maluch z lewej strony na prawą, to miałam taką twardą gulę na brzuchu w tym miejscu ;) na początku nie wiedziałam co jest ale jak wieczorem sprawdziłam detektorem to nie znalazłam go po lewej stronie gdzie siedział kilka dni z rzędu, a po prawej więc to na pewno była jego wędrówka :-) teraz znów na lewą stronę wrócił, chyba upodobał sobie tam miejsce :-D

reklama
elleni ja tez mam wrazenie ze "cos" czuje. Czasem w pracy, czasem wieczorem po obiadku jak odpoczywam. Raczej to nie jelita bo je czuje inaczej a to uczucie jest dosc charakterystyczne. Nie mam prwnosci ale podejzewam ze to maluszek.

czesc Dziewczyny,
ale fajnie ze cos juz zaczynacie odczuwac! :)

co do spodni to te domowe mam z wysokim panelem i pomimo tego ze brzucha prawie w ogole nie mam tylko delikatny zarys - jaki komfort ze ten panel zakrywa caly brzuch, nie wyobrazam sobie zeby cos mnie uciskalo;/
fajna ta strona Ritta z ciuszkami, fajne jeansy maja - tylko chyba bym chciala przymierzyc akurat jeansy, bo przypuszczam tak jak u Ciebie ze u mnie zacznie rosnac tylko brzuszek :) no i piersi oczywiscie :)

ania// przykro mi z powodu choroby - koniecznie lec do lekarza jak czujesz ze to na grype...

ja np chce zapytac czy ktoras z Was tez tak ma takie jakby nerwobole? Ja chyba cos takiego mam, wydaje mi sie ze macica gdzies mnie uwiera ze jak nieodpowiednio stane na lewa noge to taki straszny bol mnie przechodzi w ledzwiach jakby... fatalne uczucie...
we wtorek musze to skonsultowac z lekarzem bo jak teraz juz tak mi przeszkadza to co bedzie potem... sie zastanawiam czy jakas joga by na to mogla pomoc albo to co dzisiaj Ritta opisywalas - ale nie do koca sobie umiem to wyobrazic...moze czegos na yb poszukam...

Sonifatka spij do woli ja uwazam ze to ostatni moment gdzie mozemy bezkarnie to robic a szcz teraz:)

Ja tez czasami czuje malucha ale ostatnio jakos zadko co mnie troche martwi. No ale jest tak wczesnie ze w sumie nie zawsze musze go czuc. Juz w nastepnym tyg mam swoje pierwsze porzadne usg to sie wszystkiego dowiem.

Joani dal mi sprej do nosa na sterydach taki co moge brac w ciazy. Ma mi pomoc, zobaczymy... Antybiotyk tez powiedzial ze jest taki co moglabym brac ale stwierdzil ze najpierw zobaczymy jak pojdzie z tym sprejem. Z reszta oni tu nie daja antybiotykow za bardzo.

Elleni taki sprej z sola morska tez sobie kupilam ale nie pomagal mi wcale. Nawet nosa mi nie odtykal. Glowa mnie bolala ale na szczescie tylko jeden dzien. A wiem jak to jest jak boli dluzej. Bo ja sie czesto z zatokami mecze i mam takie bole przez kilka dni i przeciwbolowe nie pomagaja.

Bigbi ja tez wole takie spodnie z wysokim stanem, bardzo wygodne sa.

Oooo ja w Wawie siedze na Pustola :-p tam meldunek i babcie

Ale się dziś wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y: Na stronie cybexa jest odnośnik do sklepu gdzie można ewetualnie zakupić ich foteliki. Piszę do Pana z zapytaniem o adaptery bo ich nie widze na stronie a on do mnie z tekstem że tych fotelików się nie da zamocować No żesz :angry::angry::angry: aż mu skopiowałam ze strony cybexa wpis że można. Jak może sprzedawać coś i nie miećo tym pojęcia!!! A on nawet mnie nie przeprosił za wprowadzenie w błąd!!! Znalazłam sklep w którym braliśmy spacerówke i tam też pisze jak byk że można mocować i fotelik maja taniej :-p

ania kuruj się, ale jesteś pewna że te bóle to od choroby nie ciąży?? Ja np. teraz nie mogę chodzić jak dłużej poleże bo mnie prawe biodro bardzo ciągnie :baffled:

Ritta, EM Ka a ja nie widze linku do sklepu :zawstydzona/y:

okide spać Papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry