• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

Anusia &&& za wizyte :)

Ania dobrze ze juz przeszlo. Ale fakie bole biodra i takie wyskakiwanie/klikanie moze sie wiazac z tym samym co i mi dolega a jezeli to jest to samo to niestety lubi sie powtarzac w kazdej kolejnej ciazy.

Nikoo ja w pierwszej ciazy bylam tak podekscytowana ze kupilam wozek i wszystkie ciuszki w 12 tygodniu i jakos mi do glowy nie przychodzilo wtedy ze moze sie cos wydarzyc i zostane tak z tymi rzeczami. I na szczescie nic sie nie wydarzylo :)

Bluetooth gratuluje zdrowego synka :)

Nexiss a jak z facetem? Lepiej? Bo skoro robi Wam sniadanie... :D

Moj 3 latek wstal dzis o 5.30 wiec cos mi sie wydaje ze bede miec cieszki dzien bo juz jest marudny...

reklama
Witajcie, ja dzisiaj spałam do 9.30 i zerwałam się,że mąż zaspał..a tu ani męża ani wczesnego poranka. Juz dawno tak nie spałam bez przebudzeń co kilka godzin :-) Na szczęście katar zaczyna odchodzić w siną dal i aż się człowiek lepiej czuje.
I znowu moja ciotka dzisiaj mnie zaskoczyła,przyniosła spódnicę ciążową,już się bała, że będzie powtórka z wczoraj z rozmiarem, ale dzisiaj jest idealna, jak na mnie szyta, ufff udało się ;-)
Szczerze mówiąc, też zaczynam powoli oglądać wózki i sobie spisuje typy. Później w sklepie obejrzę na żywca i decyzja zapadnie.
Wczoraj w tv coś mówili o fotelikach badziewnych, jakich nie kupować i oglądałam,a mąż na to, że on już wie jaki trzeba kupić, bo w pracy koledzy go już uświadamiają hehe Nic się skubaniec wcześniej nie przyznał, ale w takim razie ceduję to na niego. Zawsze jeden problem z głowy, no nie? ;-)
Zero pomysłu na obiad...

Hej witam sie jeszcze w wyrku leże :P

Nikoo witaj Ja w pierwszej ciąży tez bardzo szybko gondole kupiłam, ale to dlatego że trafilam fajna i bardzo tania na allegro

Anusia kciuki za prenatalne

Za pozostale wizytujace tez kciukasy

Dziewczyny biodro to i mnie rwie, w poprzednich ciazach tak nie mialam, albo i bylo ale delikatniej

Bluetooth gratuluje chlopaka, ja chyba jako jedyna w domu mam malą nadzieje na chłopca, ale jak mówie o robaku to mówie Senia, wiec sama nie wiem co bym wolała

Nexiss jak u Was?? Lepiej??

Milego dnia dziewczyny

Joani ja się tak nie dawno obudziłam, że się zastanawiałam gdzie jest mój Mąż, że go w łóżku nie ma, dopiero po paru minutach do mnie doszło, że do pracy czmychnął:-D Jakaś taka odmóżdżona byłam:P Też już mam wózek upatrzony, tylko chcę się właśnie przejść do sklepu, żeby na żywo sprawdzić czy to faktycznie trafny wybór:) A myślę, że kupie tak czerwiec/lipiec, niech już sobie stoi i czeka, żeby potem na wariata takich droższych rzeczy nie kupować:)

Kasica to chyba pobiłaś rekord, o tej porze jeszcze w łóżku:-) Ale korzystaj póki możesz:tak:

Bubbles ja planuje do 15 leżeć, wstawać tylko na jedzonko M pracował do 4 i odsypia teraz

Joani to pospałaś, ja to o 7 dzieci musze wyprawić do p-la Jedyny plus że po tej przerwie chorobowej lecą tam jak na skrzydłach

Witam się piątkowo :-)
Ja dziś znów pospałam sobie smacznie dobre 11 godzin. Ajjj uwielbiam ten błogi stan i to, że nie muszę zrywać się do pracy. :-p
Dziś to ja też miałam koszmary. Śnił mi się mój zgubiony pierścionek zaręczynowy, to, że go szukałam wylewając przy tym morze łez. Pierścionek zgubiłam faktycznie jakieś pół roku temu. Nie mam pojęcia jak mogło się to stać i do dziś nie mogę tego przeżyć. Licze na to, że któregoś pięknego dnia znajdę go w domu w jakimś przedziwnym - głupim miejscu. Niestety jak narazie widze go tylko w koszmarach. :sorry2:
A tak poza tym znów mam dziś migrenę.:-( Za oknem pada deszcz mimo, że wg. prognozy miało być od dziś pięknie. Ehhh dość mam już tej ponurej pogody.:confused2: Czekam tylko kiedy wyślą mojego męża w delegacje, wtedy pakuje się i jadę do Polski na troche....
Anusiaszymka, trzymam kciuki za dzisiejsze prenatalne &&& :tak:

Ostatnia edycja:
Ja z chęcią zaczęłabym gromadzić już to i owo, bo później wszystko na raz kupić to na smalec zabraknie ;-) ale tak jak bubbles mówisz, czerwiec lipiec się zacznie szał. Na urlop raczej nie pojedziemy, no chyba że po sklepach będziemy biegać.. dla mnie to rozrywka, dla męża mniej... ;-)

Joani no mój też po sklepach chodzić nie lubi, więc nie wiem jak on to zniesie:P No, ale dla Bąbelka wszystko, więc będzie się musiał poświęcić:-) Ja za to będę w siódmym niebie:-D

reklama
Soniafka wspolczuje szarej i ponurej pogody, u mnie piekne slonce ale chorzy jestesmy to i tak wyjsc nie mozna.

Ja jak widze jakies fajne ciuszki albo po przecenie to juz kupuje. Chociaz probuje sie powstrzymac bo chcialabym poznac plec dzidziusia i potem robic zakupy. Z duzych rzeczy do kupienia to mamy tylko lozeczko i fotelik ale to duzo pozniej. Zazdroszcze Wam ze mozecie poznac plec dzidziusia na prenatalnych. Tutaj mowia dopiero na drugim usg czyli w 20 tyg. Moze uda nam sie pojsc na prywatne usg jakos w 16/17 i wtedy sie dowiedziec no ale to i tak jeszcze daleko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry