Bigbi
Fanka BB :)
Joani na taki ruchomy pas też bym się nie zdecydowała. Dzięki za podpowiedź.
To samo usłyszałam od mojej pani gin po usg, że niepotrzebnie się naczytałam o różnych chorobach w internecie.. Masz rację, nie można popadać w skrajności i widzieć wszystko w ciemnych barwach. To będzie pierwszy weekend od dłuższego czasu bez żadnych imprez rodzinnych, spotkań, muszę w końcu znaleźć czas dla siebie, zrelaksować się. Dzięki za wsparcie!
elleni Ale musi być to miłe uczucie
Ja kilka razy wyczułam kładąc rękę na brzuch jakby takie przelewania. A jak sobie przypomnę, jak wczoraj dziecko nogami machało na usg, jakby gdzieś biegło, to może to jest to przelewanie, ale pewności nie mam. A w której części brzucha to czujesz? Bardzo nisko?
To samo usłyszałam od mojej pani gin po usg, że niepotrzebnie się naczytałam o różnych chorobach w internecie.. Masz rację, nie można popadać w skrajności i widzieć wszystko w ciemnych barwach. To będzie pierwszy weekend od dłuższego czasu bez żadnych imprez rodzinnych, spotkań, muszę w końcu znaleźć czas dla siebie, zrelaksować się. Dzięki za wsparcie!
elleni Ale musi być to miłe uczucie
Ja kilka razy wyczułam kładąc rękę na brzuch jakby takie przelewania. A jak sobie przypomnę, jak wczoraj dziecko nogami machało na usg, jakby gdzieś biegło, to może to jest to przelewanie, ale pewności nie mam. A w której części brzucha to czujesz? Bardzo nisko?
Jakos bardzo ciezko przechodze ta ciaze. Poprzednia byla mimo wszystko nie az tak meczaca
Ciagle bole brzucha i do tego non stop niedobrze powodowalo ze po calym dniu bylam po prostu wykonczona. Nie robilam nic tylko lezalam
Teraz wracam troche do zycia ale musze sie oszczedzac, bo jak tylko zaczynam cos robic w domu to zaczyna mnie bolec brzuch. Na szczescie z maluchem wszystko w porzadku. Mielismy w zeszlym tygodniu wizyte na badaniach genetychnych i wszystko swietnie wyglada. Wszystkie pomiary i wyniki super no i okazalo sie ze bedzie chlopak. Ja chcialam dziewczynke ale jakos po tej informacji i po tym jak cieszyl sie moj maz stwierdzilam ze moze to i dobrze. Zycie bedzie ciekawsze
Duzo wczesniej je czuje niz przy corce. Mam nadzieje ze uda mi sie zagladac teraz tutaj czesciej.
ale tez i na owoce :-)