reklama

Wrzesień 2014:)

Hania serce mi staneło, będe sie za Was dzisiaj modlić. Musi po prostu musi być dobrze! Walcz o pokarm, dziewczynom na pewno sie przyda choćbys miała je karmic za jakiś czas, laktacja sie rozbuja i zawsze możesz zamrozić na przyszłość

reklama
Dzwonił mąż Ola i Elena są pod respiratorami. Elenie potrzeba jednak więcej tlenu. Potrafią same oddychać co jest wielkim sukcesem, ale narazie nie będą ich męczyć.

Lekarz okrślił ich stan na ciężki ale stabilny. Jak na wiek ciąży to duże panny. Powiedział, że niczego nie może zagwarantować bo z wcześniakami to krok do przodu dwa do tyłu, a jeszcze długa droga przed nami. Szanse są ponad 80%, super by bylo gdyby wylewy dziewczyny ominely, ale ze wzgledu na skrajne wczesniactwo to malo mozliwe. Tyle wiem :(

ojej hanu trzymamy z całych sił kciuki , nie do wiary jak tak nagle !! szok ,
wierzymy że wszystko bedzie dobrze , kochana jesteśmy z tobą pamietaj :*

To już dużo!
Potrafią same oddychać, a to bardzo ważne. Waga też swoje robi. Wiadomo - lekarze wolą nastawić pesymistycznie niż optymistycznie, ale skoro już on sam mówi o 80% to jest naprawdę dobrze!

Haniu no to wiele dobrych wiesci, trzeba teraz cenic kazdy dzien, bo bedzie was przyblizal do ustabilizowania sytuacji, dziewczynki na pewno sa silne i sobie poradza:* 80% to bardzo duzo! Mam nadzieje, ze wylewy je omina.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry