reklama

Wrzesień 2014:)

Hania, nami się nie przejmuj i rób swoje. Wierzymy, że ułoży wam się najlepiej jak tylko możliwe.
Gorzej będzie z kredytem, bo jak podzielą wam wydatki na 6, to raczej za dużo nie dadzą...
Alicja, ja mam tak samo jak ty i mam nadzieję, że za dużo nie będę pękać ;-)
Wesolutka, tobie też dużo pozytywnych fluidów tam z góry życzę :-)

reklama
Hania Ty zajmij się Córeczkami, a my zadowolimy się informacjami jak będziesz mogła. A w międzyczasie cały czas jesteśmy z Wami myślami i płynął modlitwy za wasza rodzinę i Kruszynki, aby były coraz silniejsze :*

Alicja, joani ja mam to samo szczególnie dzisiaj to odczuwam, dopiero teraz jako tako. ale kładę się do łózka już.
Wesolutka ty tez się trzymaj jakoś i staraj się nie stresować :*

Cześć dziewczyny.
Nie nadrobię, jak zwykle zalatana a ten tydzień będzie ciężki bo ostatni przed L4 a właściwie przed prawie 1,5 roczną przerwą w pracy. Staram się troszkę podczytywać, szczególnie co u Hani i dziewczynek.
Haniu trzymam kciuki za maleńkie, szczególnie za Elenkę. Musisz wierzyć że są silne i dadzą radę.

Dobrej nocy.

Haniu ogromne wsparcie przesyłam i duzo duzo modlitwy za obydwie córeczki <przytul> musi byc dobrze!

Sorki ze teraz tak wbijam ni stad ni z owad ale duzo załatwiania w weekend ;) w sobotę popołudniu robiłam to baby shower dla koleżanki super wyszło - super!;)
Na weekend tez przyjechał mój P wiec super ;) wczoraj min msza narzeczenska jakieś kwitki cos... Potem zaproszenia wiec nie było kiedy nawet zajrzeć... Mnie brzuchol tez pobolewa wiec mniej ruchu powinnam se zapewnić ... A tu nie ma opcji .:/ staram sie leżeć w każdej wolnej chwili.

Dziewczyny wyjazd w sierpniu to chyba niezbyt dobry pomysł , moja koleżanka ma tez ślub 16 sierpnia i tez bym bardzo chciała jechac ale sie boje ze to zza daleko i trochę zadupia po drodze w razie gdyby cokolwiek porodowego sie stało wiec chyba bede musiała z żalem odmówić ...
Ale sa sprawy wazne i ważniejsze .

No nic ide dalej spać

A i ja już nie śpię, bardzo liczę że tak jak było mówione wypuszczą mnie dziś.

Cukry znów kosmiczne, :/

Mam stosować dietę i jak najszybciej do diabetologa z dziennikiem pomiarów. Wizytę miałam mieć 16 i tego pójdę.

Hej:)

Ja już też nie śpię, jak zawsze przed wizytą wczesna pobudka:) mam nadzieję, że zrobi mi dzisiaj porządne USG, bo ostatnio tylko szybko zerkała co u malucha.

A_nka oby te cukry szybko Ci się unormowały i trzymam kciuki za dzisiejszy wypis &&&. I żeby ten dzień był dobry dla was i dla Malutkich:tak:

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry