justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jak tak zachwalałyście ten balsam antycelulitowy to powiedziałam o nim mamie i będzie testowała na swoich udziskach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja szczerze mówiąc nigdy nie byłam w solarium i raczej z tego powodu nie ubolewam.
ja też jeszcze nigdy nie korzystalam z solarium![]()
Też czasami uzywam i działa tylko strasznie brudzi nawet jak piszą że nie no chyba że masz coś godnego polecenia???
A ja wlasnie jakies 5 lat temu przestalam sie opalac i na solarce i na sloncu i dopiero teraz to zaczelo mi wszystko wychodzic.A ja dziś właśnie byłam na solariumi szczerze nie mam zamiaru rezygnować. Co roku chodzę jak przychodzi wiosna w miarę regularnie tzn np raz na tydzień a jak już mnie chwyci to raz na dwa tygodnie i odpuszczam jak już można się wydekoltować. To moje uzależnienie
ale z drugiej strony robię tak od jakiś 5 lat ( z przerwą jak byłam w ciązy i bardzo mi tego brakowało
) i nie mam żadnych przebarwień ani innych skutków ubocznych
![]()
Dziewczyny, zażywała któraś z was kiedyś "Wyciąg ze skrzypu polnego+drożdże+witaminy"? Dostaąłm próbkę tego cudu w " Twoim Maluszku" i teraz sie zastanawiam czy działa.
No to za dwa miesiące będę piękniejszaDzialato bardzo dobry preparat.Efekty sa juz po 2 miesiacach.Ja stosowalam na wypadajace wlosy.
W GD kosztuje 60-70 zika a opalenizna starcza na 3 tygodnie ( po dokladnym peelingu)Asiek, Hruda chyba korzysta z opalania natryskowego, ale jest to dość drogie niestety i nie mam pojęcia na ile to starcza.