Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mma do was pytanko, od tygodnia boli mnie noga, lekcewazylam to bo zaczela mnie bolec gdy duzo chodzilam, ale dzisiaj lekarz na USG powiedzial, ze to moga byc zyly i poniewaz boli mnie coraz bardziej zastanawiam sie czy isc do jakiegos lekarza, a jak ta to do jakiego, pierwszego kontaktu wystarczy? Wolalbym uniknąć płacenia. :-(

między innymi dlatego zdecydowałam sie na prywatne leczenie...
Nie dam się
Ewa, a a jakei moga byc objawy tej choroby z żyłami? :-)

(na wierzchu jeszcze to nie było widoczne)
wszystko zaczęło wyłazić na wierzch
Wszystko w porządku, dzidzi serducho bije prawidłowo, bo nie robił mi usg, a tylko echo serca. Za 3 tyg będziemy oglądać serduszko na usg, czy wsio jest OK. Mówiłam o puchnięciu nóg, ale znów powtórzył, że mam stosować dietę i 'pocieszył', że będzie gorzej....
Ciśnienie w normie, zalecił mierzenie, żeby sprawdzić czy aby to puchnięcie nie jest od wysokiego ciśnienia. 
a co do puchnięcia nóg to może lekarz w twoim przypadku ma rację urok ciązy...;-)a ile ty włascicie godzin siedzisz za biurkiem ?, bo może tu jest tez problem?