Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-da swoją drogą - aqua, kama, matylda, sreberko - wam się coś nie pomyliło - przecież to wątek wrześniówek. - czekać proszę na nas i nie wychodzić przed orkiestrę ;-)

A swoją drogą - Aqua, Kama, Matylda, Sreberko - wam się coś nie pomyliło - przecież to wątek wrześniówek. - czekać proszę na nas i nie wychodzić przed orkiestrę ;-)

A ja przedwczoraj tez kiepsko spalam - od poczatku ciazy mam okropna alergie na wszelkie detergenty - palec "obraczkowy" ucierpial najbardziej. I choc staram sie wszystko robic w rekawiczkach i uzywac mydelka bambino to po przedwczorajszej kapieli psa mam rany na tym palcu, w nocy nie moglam spac bo tak mnie swedzialo i pieklo. No i wczoraj musialam myc takze swoje wlosy w rekawiczkach![]()
to musi byc dopiero upierdliwe
bardzo współczuje...
Ale twoja lekarka jakoś przed 36 tc powinna ci zrobić (albo dać skierowanie) na ostatnie USG - które jest ważne w ocenie wagi dziecka (i tu jest wskazaniem do porodu np. cc czy naturalny, czy naturalny z oxy czy bez), bo później już dziecko może mieć głowę w kanale rodnym i ustalenie wagi może być niemożliwe.