reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Załączniki

• Screenshot_2025-09-09-15-24-47-243_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-09-09-15-24-47-243_com.einnovation.temu.jpg
    214,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
A z euthyroxem to ja ostatnio tak odjebałam że szkoda gadać 🤣 położyłam sobie koło łóżka blister euthyroxu 25 i jodidu.oba wyglądają tak samo.i tabletki też.
Po tygodniu się skapnełam że ja sobie łykałam euthyrox z dwóch blistrów bo źle sobie wyjęłam 🤣 w sumie przez 4 dni jechałam na większej dawce niż powinnam 🫣 od tej pory już sobie szykuje w pojemniku

A no i jeszcze bym zapomniała..wczoraj wysyłałam paczkę z próbkami kału do badania na pasożyty..nie wiem jak..ale nadałam ją do samej siebie 😅🫣 na szczęście po 2h się zorientowałam i z pracy wyskoczyłam wyciągnąć ją z paczkomatu..po 3 telefonach na infolinię udało się i pani otworzyła mi skrytkę bo kurier nie zdążył jej zabrać i nadałam jeszcze raz poprawnie 😅 jakby do mnie przyjechała to 300zl w dupę bo próbki byłyby do wyrzucenia po takim czasie na magazynach 🤣

@Hermeneg a ja wlasnie wolalam takie dzielone i ten Twoj bylby mega :D w moim musialam sie nauczyc ktore kolory kiedy :D ja to tam pikus, ale maz potrzebowal aplikacji z przypominaniem koloru 😂

Co do gor, nie lubie :D dla mnie w gorach tylko karczmy 😂 a wstyd sie przyznac, w Zakopanym nigdy nie bylam 🙈

@Hermeneg a ja wlasnie wolalam takie dzielone i ten Twoj bylby mega :D w moim musialam sie nauczyc ktore kolory kiedy :D ja to tam pikus, ale maz potrzebowal aplikacji z przypominaniem koloru 😂

Co do gor, nie lubie :D dla mnie w gorach tylko karczmy 😂 a wstyd sie przyznac, w Zakopanym nigdy nie bylam 🙈
Ja jestem z Zakopanego i chyba pierwszy raz słyszę że ktoś nie był 😄

Ja lubię góry ale mimo tego, że mam całkiem blisko to bywam rzadko 😅
Morze jest bliższe mojemu sercu chociaż mamy ponad 600 km do niego 🤣

Serio nigdy mnie nie ciagnelo, z tamtych kierunkow to w pelni swiadomie Krakow na wycieczce i Sanok, ale to jako dziecko w sanatorium, niewiele pamietam :D

reklama
Ja wczesniej stosowałam inozytol z needed w proszku więc to był luksus bo nie trzeba było łykać tabletek 😅 ale teraz zmienili rownież tam proporcje z 40:1 na 101:1(coś czytałam że jakaś firma zastrzegła sobie prawo do tej proporcji 40:1)🫣 i teraz kupiłam inozytol z aliness i 2 tabletki to jakieś 1300mg+500mg(w prenacare).nie mam tych zalecanych 4g ale więcej tabletek w ciągu dnia już nie przełknę 🤣
Ja brałam fertistim, ale jego już nie ma. 😕 Znaczy wrócił ze zmienionym składem. Odpuszczam inozytol na ten moment. U mnie wiele raczej nie dawał, a brałam długo.

@Hermeneg, fajny ten organizer. Ja mam z apteki trochę bardziej kompaktowy, też spoko.
Edit. O ja mam taki.

Załączniki

• IMG_7513.jpeg
    IMG_7513.jpeg
    128,2 KB · Wyświetleń: 30
Do góry