ratatuj
Fanka BB :)
Moze faktycznie to bylo owulacyjne?A tak przepraszam sprawdziłam w apce. Plamienie lekkie 11 dc. A takie mocne 12 dc. I już się skończyło. Czysto jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Moze faktycznie to bylo owulacyjne?A tak przepraszam sprawdziłam w apce. Plamienie lekkie 11 dc. A takie mocne 12 dc. I już się skończyło. Czysto jest.
Ale obserwuj dalejA tak przepraszam sprawdziłam w apce. Plamienie lekkie 11 dc. A takie mocne 12 dc. I już się skończyło. Czysto jest.
Ja z tą temperatura sie poddałam, nie jestem w stanie zawsze o tej samej godzinie mierzyćTyle testów nakupiłam że będę robić dalej, kurde zła jestem na siebie że temperatury w tym cyklu nie mierze miałabym potwierdzenie. Aż jestem ciekawa![]()
Najbardziej mnie zawsze intryguje jak sobie człowiek potrafi wytłumaczyć wszystkie objawy że to na pewno ciążoweJa też dzisiaj siknęłam bo temperatura od 3 dni idzie do góry zamiast w dół no ale cóż, białonikt tak nie robi w ch... jak kobiecy organizm tuż przed
![]()
Najbardziej mnie zawsze intryguje jak sobie człowiek potrafi wytłumaczyć wszystkie objawy że to na pewno ciążowe![]()
A który dzisiaj dpo? Sory jeśli gdzieś wcześniej pisałaś ale nie nadążamJa też dzisiaj siknęłam bo temperatura od 3 dni idzie do góry zamiast w dół no ale cóż, białonikt tak nie robi w ch... jak kobiecy organizm tuż przed
![]()
A który dzisiaj dpo? Sory jeśli gdzieś wcześniej pisałaś ale nie nadążam![]()