reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Późno trochę że tydzień po 🤔 a na czym zależy? Zobaczyć czy była owulacja?
Dziś mam 13 dzień cyklu, a w zeszłym miesiącu pik był 20, powiedziała żebym przyszła za tydzień zobaczyć właśnie czy była ta owulacja w ogóle (bo w poprzednim cyklu robiłam tylko testy owu, nie monitoring), myślisz że za późno? zmartwiło mnie to cienkie endometrium trochę

Mi też któryś gin po drodze sugerował akard. Niby pomaga w zajściu. Nie pamiętam na jakieś zasadzie. Ale to operze mnie stosowana praktyka jak ktoś ma problemy z zajściem.

Dziś mam 13 dzień cyklu, a w zeszłym miesiącu pik był 20, powiedziała żebym przyszła za tydzień zobaczyć właśnie czy była ta owulacja w ogóle (bo w poprzednim cyklu robiłam tylko testy owu, nie monitoring), myślisz że za późno? zmartwiło mnie to cienkie endometrium trochę
Nie wiem. Ale w sumie może i ok. Albo będzie po owulacji albo np okaże się że masz nadal ten pęcherzyk czyli że nie peka. Ale na początku stymulacji to mi tak co 4-5 dni kazali przychodzic.

Mówiła mniej więcej kiedy może wypaść owulacja?

Ja dwa tygodnie temu w poniedziałek miała 15mm pęcherzyk, endometrium 9mm i lekarz mówil, że piątek maksymalnie sobota owulacja. I jeśli miałam owulację to po bólu i chęci owulacja byla w sobotę. Także wizyta po tygodniu to dość rozsądne rozwiązanie 🙂

Jakaś chodzę dziś nie wiem, zdemotywowana. Stwierdziłam że już nie ma zmiłuj, od dzisiaj zero dziadostwa do jedzenia, do picia, w imię lepszego zdrowia 🙄 może chociaż tyle mogę zrobić żeby zwiększyć szansę na ciążę 🙄

Mówiła mniej więcej kiedy może wypaść owulacja?

Ja dwa tygodnie temu w poniedziałek miała 15mm pęcherzyk, endometrium 9mm i lekarz mówil, że piątek maksymalnie sobota owulacja. I jeśli miałam owulację to po bólu i chęci owulacja byla w sobotę. Także wizyta po tygodniu to dość rozsądne rozwiązanie 🙂
właśnie powiedziała że przez to cienkie endometrium ciężko stwierdzić bo po pęcherzykach mogłoby być na dniach ale endometrium wskazuje że faktycznie mogę mieć późne owulacje tak jak miesiąc temu wyszedł późno pik :/ no nic będę działać i zobaczymy za tydzień czy coś urosło

reklama
Do góry