Z apetytami nie ma reguly jaka plec

Jedni mowią, że na słodkie dziewuszka i na kwaśne chłopak, ale jak widać nie zawsze się zgadza, myślę, że to zalezy od naszego organizmu czego nam brakuje

z synem nie jadłam słodkiego do badania gluzkozy, pote dopiero zaczeęłam je jeść a teraz mam na odwrót, na początku jakieś ogórki, kapusta a za chwilę, owoce, soki owocowe i słodkie jak czekolada, mamba <3 w sumie jak ja razie smaki takie z synem tylko nie mam ochoty na mieso, a z synem ( ja w ogole miesa nie lubie) zaczęłam jesc a wrecz czasami miala smake i sie domagałam miecha

na dzien dzisiejszy owoce za mna chodza, sliwki ale musza byc twarde, kiwi i tak czekam za nektarynkami, truskawkami i brzoskwiniami

no i od wczoraj wieczora gdy bylam glodna mam chec na twarozek z keczupem z mac'donald, ketchup mam ale nie mam twarozka

aaaa no i pomidory malinowe UWIELBIAM!
Dzisiaj czuję się hm... samam nie wiem oo tym jak w labolatorium odjechałam, gdy stoje czuje jak mi sie nogi robia slabe i musze usiasc, a od rana głowa mnie pobolowa, jestem zmeczona i nic mi sie nie chce, właśnie próbuje syna uśpić by miec chwile na drzemke

czuje sie padnięta, w nocy jakieś głupoty mi się snią. Mi brzuch spadl jestem znowusz płaska, no dobra malusia wypukłość jest, jak sie najem to robi sie duży. U mnie pogoda do D, ciśnienie chyba niskie dlatego tak sie czuje.
Kurcze w środe wizyta u gina, mam nadzieje, że coś sprawdzi pod kontem wad, a jak nie to będe leciec do innego lekarza jak będa terminy.
3mjacie sie dziwuszki i maluszki
Gosiunia co do wyprawki to ja z synem wcześnie zaczelam jakies drobiazgo kupować, lozeczko na allegro z calym kompletem kupiłam tylko za 350zl! W sumie bedac w szpitalu w 30 tyg mialam juz wszystko tylko brakowalo przewijaka, podgrzewacza i przywieź wózek do domu bo od szwagierki kupowaliśmy. Płeć poznalam w 13 tygodniu i nie było watpliwosci, ze to syn licze troszke, ze i w srdoe bedzie cos widac