Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mi migdały nic nie pomagały, za to zimne mleko lub reenie owocowe jak najbardziej ;-)Dzejka mi tez moje małe piersi urosły... z miseczki 75a juz mam 80c... a już ten rozmiar maly... piersi i sutki mnie od początku ciąży bolą. Z kolejnych dolegliwości to zgaga... co doradzacie na zgage?
Gratuluję córy i witam wśród nas! :-)Witajcie kobietkijestem tutaj całkiem nowa. Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć. Mam termin na 23 września. W sobotę dowiedzieliśmy się, że ma być córeczka
![]()
Kuzynka też brała osteogenon, jak zaczął się bół rozchodzenia spojenia łonowego. Na ból nic nie dawał, ale ponoć kości wzmacnia, więc nie zaszkodzi ;-)Bóle się będą zaczynać coraz większe :-( Mnie nadal boli kręgosłup- znaczy mam ucisk w jednym miejscu, który promieniuje i nie mogę stawać na jedną nogę- tą z której strony akurat mnie boli :-( Chyba to właśnie ta rwa kulszowa :-( Biorę osteogenon- niby miały być mniejsze bóle ale jakoś tego nie czuję :-( No i ból się nasila jak dłużej pochodzę i coś porobię :-(