Hej kochane,
za mną kolejny pracowity weekend, mianowicie były to targi Wrocławskie

ostatnio z moimi chłopakami spacerowaliśmy od 12 - 19:00, przeszliśmy jakieś 7km, zahaczyliśmy o 3 place zabaw

czułam się po takim spacerze cudownie.....a przed kompem dłużej jak 3 godziny i jestem wyczerpana....
Kurcze, przyplątał mi się żylak pachwiny, ech, będę musiała coś zakupić w aptece....
Maleńka dokazuje wieczorami, skacze, fikołki stara się chyba robić, wypycha nóżki, łobuziara jedna
Ananka nawet nie wyobrażam sobie mojej reakcji, walcz o swoje, bo to Ci się należy....bardzo często młode kobiety lekarze traktują po macoszemu......
Kaha91 powiem CI, że ja już staram się nosić spodnie ciążowe, jest to mega wygodne, no i legginki, rajstopy uciskowe i tuniczki...
Aneta91 gratuluję ruchów
Na20talii nieźle, pewnie też bym się przeraziła

A to wiaderko to taki bezsens troszkę, mnie nie przekonuje...
Viola ja przy wzroście 173 startowałam z wagą 57,5 obecnie ważę 60,5

więc tak jak przy dwójce moich wcześniejszych brzdąców, są momenty, że sobie pozwalam, a to lodzik, a to serniczek, ale są również i takie, gdzie czas nie pozwala mi na normalne zjedzenie obiadu....Mam nadzieję, że już wracasz do zdrowia...
KLaudixxon mnie wyskoczył z dnia na dzień w 20 tc, aż mąż zauważył
Tren ja w zasadzie w ogóle się nie ograniczam, tendencja do tycia to jest sprawa indywidualna, ale ja za to bardzo dużo się ruszam...
Minuta ciszy fajnie, że budujecie domek....
Mała Mi u mnie pobudka ok. 6:30 - mega kopniaki, ale już takie mega mega to po 22 - 00:00, a potem buba śpi..
Agusiaczek30 raczej zimny mam brzuchol, a piersi bolą mnie non stop, a wieczorem to kule armatnie...
Olasec współczuję bardzo bardzo tych wymiotów....
Ewka84 kochana uważaj, żebyś nie przecholowała, ja się obudziłam ostatnio z mega zakwasami...
Anula09 u mnie też stres działa silnie na jelita...
Klaudixxon ja polecam chelafer, w ogóle nie mam po nim zaparć, a poziom żelaza we krwi wzrasta ekspresowo...
Kikfish odpoczywaj...
Kołtunek mam dokładnie taką podychę...
Dżejka najważniejsze jest właśnie zdrowie dzidziulka...więc leż i odpoczywaj...
Matosia ja na temat zusu to nawet nie chcę się wypowiadać....oni są beznadziejni....
Lalki ja to siarę mam nieustannie od lat 6

z jednej ciąży w drugą