Dżejka
Fanka BB :)
Pycia, kaha powidzenia!
Tren będziesz miała usg zeby się dowiedzieć kto mieszka w brzuchu?
Co do pogody a raczej temperatury to jestem baaardzo zadowolona. Przynajmniej można normalnie funkcjonować i nie puchne. Pamiętam w 2011 w maju mialam praktyki na studiach i było codziennie ok 30 i wiecej stopni na termometrze! Nie kuscie tymi truskawkami bo swoich jeszcze nie mam a do sklepu ja nie chodzę tylko T. I to po południu po pracy więc już nie ma takich rarytasow.
Poleguje jeszcze na łóżku Ale czas wstać i robić obiad. Dzisiaj zapiekanka z mięsem mielonym ziemniakami cukinią i marchewka.
Miłego dnia
Tren będziesz miała usg zeby się dowiedzieć kto mieszka w brzuchu?
Co do pogody a raczej temperatury to jestem baaardzo zadowolona. Przynajmniej można normalnie funkcjonować i nie puchne. Pamiętam w 2011 w maju mialam praktyki na studiach i było codziennie ok 30 i wiecej stopni na termometrze! Nie kuscie tymi truskawkami bo swoich jeszcze nie mam a do sklepu ja nie chodzę tylko T. I to po południu po pracy więc już nie ma takich rarytasow.
Poleguje jeszcze na łóżku Ale czas wstać i robić obiad. Dzisiaj zapiekanka z mięsem mielonym ziemniakami cukinią i marchewka.
Miłego dnia
czekałam godzinę w kolejce u dentysty a przed samym wejściem wchodzi inna babka mówię jej, że teraz ja a Pani z recepcji na to, że moją wizytę odwołali bo przyjmuję dzisiaj inny dentysta niż ta do której chodzę, chcieli mi wmówić, że dzwonili do mnie, napisałam skargę do NFZ to jest nieludzkie, żeby bez informowania odwołać wizytę kobiecie w ciąży co ma w kartotece wpisane, że są zęby do leczenia. Na mój termin przyjęli za to inną pacjentkę prywatnie. ehhh