tren podpisuję się pod tym co napisałas marzę o jesieni!
olasec odpoczywaj jak najwięcej jeśli możesz i dbaj o siebie!
klaudixxon zazdroszczę siły na zakupy!
wiola84 no to troszkę więcej niż mój Jaś

) ale tym się nie martw

)
no więc tak byłam dzisiaj w tych murach tej zaję*anej uczelni! i moga nie zrobić obrony w czewcu bo są tylko dwie osoby chętne a min musi być 3.. promotor powiedział że spróbuję coś podziałać.
jeszcze nie mam zaliczeń wszystkich zdanych... powiem wam szczerze że gdyby nie to że człowiek wlożył 5 lat czasu pracy iw szystkie to bym to jebła bo już nie mam sił!. rano wstałam, nogi spuchnięte...dojechałam na uczelnie musiałam sobię paski w sandałach poluzować.. znowu mnie muli jak jeżdzę autobusami, zawsze z nich gorąco i śmierdzi potem! kosmos! kupiłam ten krem na opuchnięte nogi z bielenda faktycznie działa dobrze.
zaraz smaruje i zabieram się za prasowanie bo wyjeżdzamy na weekend na wieś... trochę odpocznę i naładuję baterie. Jedziemy z teściami ale mam nadzieje ze będą znośni
dzisiaj na szkole rodzenia mieliśmy o radzeniu sobie z bólem porodowym , kiedy przyjść do szpitala,co zabrać itp.
rozmawiałam z położną którą będę opłacała wypytałam co i jak od kiedy do kiedy jest ze mną, umówiłam się z nia że w sierpniu podpiszemy umowę, ona będzie też moją położną środowiskową i będzie przychodziłą na 6 wizyt jak będziemy z maluszkiem w domku