Hej kochane,
oj pracy mialam w tym tygodniu co nie miara,,,głównie wyjazdowo, stąd moja nieobecność przy kompie, wieczorem odpadam maksymalnie, a jeszcze chłopcy moi chorowali.....podczytywmalam Was na komórce, ale sił mi brakowało klikać z komórki....
Co tam u mnie...
brzusio widoczny jak założę obcisłe rzeczy, wtedy nawuet bardzo, jak założę coś luźnego to trzeba by było się przyjrzeć, chociaż nie ukrywam, że biodra bolą mnie już dosyć mocno....
Ostatnio spadłam ze schodów, była w lasockim promocja prawie 50% na półbuty, kupiłam sobie nowe, mega śliskie

i kurcze poleciałam, ale starałam się lecieć na biodro i oszczędzić wylecenie wszystkich klamotów z niezapiętej torebki....
mam takie dni, że przez godzinkę co chwilę chwytają mnie nieregularne, ale dosyć bolesne skurcze, więc zobaczę co powie w tą sobotę lekarz.....
maleńka kręci się niesamowicie, każdego dnia wypycha male nóżki, ostatnio nawet paluszki były wyczuwalne.......
Co ta jeszcze: tak samo jak Wy, korzystam z dobroci wiosennych: ciasto rabarbarowo truskawkowe odchodzi, czereśnie na kilogramy....itp

zupki z młodych warzyw, duszona kapustka

Acha: no i byłam na glukozie nawet spoko wypiłam te 75g, miałam pyszną ekologiczną i pachnącą cytrynkę wkropioną, a nie tak jak przy pierwszym dziecku - żywy kwas

, po którym zwymiotowałam, po 10 min. złapały mnie lekkie duszności, potliwość, skleił mi się język, ale po 15 min. wszytko minęło, trochę byłam zamulona, ale jak wróciłam do domku to zeżarłam kanapeczkę z żółtym serem i od razu zrobiło mi się lepiej...Jutro wezmę wyniki bo nie chciało się tam jechać po nie...
No i ze śmiesznych rzeczy: jeszcze sama się depiluję
Anula09 przy twardniejącym brzuszku trzeba pamiętać, aby dużo pić....ja miałam non stop skurcze przy pierwszym dzieciaczku od 36 tc, jak wypiłam dużo wody to od razu mijało....
Ivon witaj...ja dokładnie też ćwiczę z YT z taką babeczką, jeszcze robię brzuszki....co do ćwiczeń to one mi ratują życie...Odnośnie oduczania spania w naszej sypialni (w łóżeczku) my to robiliśmy jak pierwszy miał 2 tlatka i wystarczyło konsekwentnie chwalić go i jak chcial coś to krzyknęliśmy, ze jesteśmy obok...Drugi z kolei w wieku 1,5 roku namiętnie do nas przychodził przez pierwszy tydzień, a my namiętnie konsekwentnie go odprowadzaliśmy i teraz pięknie śpią razem,....ani na sekundkę nie budza się w nocy....
Natalii powodzenia na szkole rodzenia....
Wiola no wyniki masz idealne...kochana z ruchami jest bardzo różnie po prostu kontroluj czy po posiłku dzidziuś się kręci, po wypiciu czegoś słodkiego, wieczorem i rano...
Ewcia ja jeszcze muszę iść zrobić ząbki bo coś mi jeden leczony dokuczna, a w zasadzie dziąsło przy tym zębie...Kochana, a daleko masz szkołę chłopców? A u mnie ostatnio non stop mega power.....normalnie nie wiem skąd....
Aali ja często mam takie wylewy śluzu, im dalej w las tym organizm go więcej produkuje, po prostu przygotowywuje się przed porodem, ale jak coś Cię niepokoi to warto skontrolować u lekarza, albo w aptece kup takie paski na kontrolę czy są to wody...
Kaha91 z Jasia już kawał chłopa

ja też mam paciorka, chyba jestem nosicielem bo próbowalam leczyć bez skutku....podczas porodów na godzinkę przed rozwiązaniem miałam podany dożylnie antybiotyk...., ale CRP mam idealnie niziutkie, nie wiem jaki wynik CRP miałaś, ale to musi być dosyć ostra infekcja bakteryjna, żeby CRP wskoczyło, albo choroby serca, albo nowotwory, a najczęściej choroby z autoagresji, ja jeżeli chodzi o lactovaginal to jestem jego fanką, u mnie jak zaczyna się jakieś swędzenie to wystarczy, że wezmę dwie kapsułki zarzucę na noc, rano po wysiusianiu troszkę poleci i mam cudowny spokój - natychmiastowo...
Pycia17 dobrze, że chwyciłaś jakąś położną....cieszę się mocno z dobrych wyników rezonansu, teraz to ciesz się ciążą
Lady Agnes u mnie też cyce urosły, miałam takie mini mini,a teraz to nabrały objętości.....
Dżejka ja na nóżki stosuję ruscogel i po prostu ulga natychmiastowa...
Kołtunek już niedługo z tym leżeniem

jeszcze będzie Ci tego kochana brakowało, więc leż, pachnij itp

Koch tana skoro u Ciebie takie probloemy z zakażeniem to dziwię się, czemu lekarz nie wykonał posiewu z lekami
Aneta91 u mnie też ciepła woda była, ale dziękowałam Bogu, że taka bo gardło mnie bolało, ja bym mimo wszystko cichaczem wcisnęła cytrynki troszkę...
Lalki na puchnięcia bardzo dobre są rajstopki uciskowe
Gosiamat na krwawiące dziąsła polecam CI szczoteczki elektryczne bo mają mały obszar działania, nie szorują dziąseł...
Tren ksiądz chyba sobie żarty stroił, żeby Cię wkręcić w procesję...zazdroszczę ogórów i wyjęłam gliniankę

Odnośnie stroju galowego to ja tak dwa razy miałam, ale mam daleko do pkola i wpadłam do Smyka kupić wszystko

to nam uratowało tyłek...
Ewelinkua gratuluję potrójnego szcżęscia...
Wiola jak mąż ma jelitówkę to kup jemu maseczki jednorazowe, ewentualnie Tobie, oddzielne ręczniki zawsze i probiotyk kilka razy dziennie....
Klaudixxon ja nteż w pierwszej ciąży tak gdzieś na Twoim etapie już mialam siarę, a od pierwszej ciąży ona nie znika po ściśnięciu brodawki

: Odnośnie bakterii to bardzo groźna jest zwykła escherichia coli, która występuje w kale, dlatego po każrdej kupce warto się bardzo dobrze podmywać...
Jolka6621 w ciąży bardzo dużo pigmentu jest więc można sięopalić ekspresowo, ale ja niestety nabawilam się kropki przebarwieniowej pod okiem
Joasik nie znam tego preparatu...
Anula09 zobaczysz, że po ciąży szybko wrócisz do aktywności
Atagaa korzystaj i kupuj w Pl
Olasec do Ciebie to samo, leż i pachnij, a teraz można większość zakupów przez neta zrobić, ja jeszcze dla dzidziulka nie mam nic, oprócz prześlicznych dwóch bodziaczków, które zauważyłam w Auchan

nie mogłam przejść obojętna...Uważaj z tymi mdłościami, jeżeli się źle czujesz wypij dużo wody, kucnij z głową w dół....
buziakuję całą resztę, nie każdej odpisałam bo mi wątki uciekały