Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaha- piję, ale np. wczoraj nic mi poprawy nie przyniosła, dzisiaj również. Nawet miałam wrażenie, że mniej po niej sikam. Ale myślę, że teraz bardziej już hormony na mnie działają, a że termin tuż tuż, to i organizm inaczej reaguje, niż zwykle. Wszystko wróci do normy po porodzie, grunt, że ciśnienie ok ;-)
Chyba Wam nie pisałam, ale zjechałam ostatnio taką babę ok.50. No skumulowały mi się hormony, ale powód miałam! Byłam na zakupach z małym, spotkałam kuzynke po drodze i ta mnie poprosiła, żebym jej małego (8miesięcy) przypilnowała przez 5 minut, bo nie ma jak wjechać wózkiem do krawcowej. Siadłam sobie na ławce w kształcie litery L, ławek obok od zarąbania, a tu przylazła taka 50-ka z córusią, rozsiadły się obok mnie i stara wyjmuje papierosa. W doopie miała, że ja w ciąży, że dwójka małych dzieci w wózkach. Zrypałam ją, to tylko pomruczała pod nosem, że niewychowana jestem i odwróciła się. Akurat kuzynka wróciła, dołożyła swoje zdanie i poszłyśmy stamtąd, bo mnie roznosiło, miałam ochotę temu babsku w pysk dać...