Mama7
Fanka BB :)
Spoko
Tylko ta cena.... I na dwa miechy tylko....hm....
Ale koszulka fajna..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko
Tylko ta cena.... I na dwa miechy tylko....hm....
Ja muszę... Robić fotki [emoji23]U mnie obowiązkowo kontrola lusterkiem bo zawsze coś się ominie![]()
Aj, no to jak ze "zwyklymi" dziećmi to może rzeczywiście lepiej go nie puszczajJa mam jutro przed 12 dać znać tak czy nie a o możliwości dowiedziałam się dziś a kolonia jest dla najzwyklejszych dzieci nie młodszych niż 10 lat a Kacper jest niezwykły....
No nie, ja tez musze sie wypowiedziec, bo ja chyba jako jedyna sie nie golę. I strasznie sie dziwie, ze wszystkie (prawie) sie golicie i to jeszcze w ciazy, kiedy jest to trudniejsze, a okolice intymne obrzmiale i bardziej wrazliwe. Tylko po co na wizyte u gina? Przeciez ponoc zdrowiej miec owlosienie, a poza tym przeciez lekarz to lekarz i patrzy jak lekarz. Oczywiscie higiena 100-procentowa, ale inne bajery? Moze ja nie mam na to parcia, bo nie mam mega zarostu, kiedys zrobilam sobie depilacje laserowa (ale tylko takie bikini klasyczne) i od.czasu do czasu skracam wloski trymerem lub nozyczkami, ale to dla siebie i mojego Lubego, nie dla lekarzaTaka fajna dyskusja o goleniu mnie ominęła? [emoji14]
Ja się gole na czuja, ale kompleksowo. Źle się czuje z dywanem [emoji14] a lusterko nic nie daje, bo brzuch za duży i za nisko [emoji14]
Goj o matko, to jak Ty pękłas? Bo ja w górę i do środka, a w dół nacięcie i nie udało się młodej lekarce włosów mi przyszyć[emoji14] a 18 szwów było, więc miała pole do popisu [emoji14]
Obys ich nie wrzucila niechcacy na fb lub instagramJa muszę... Robić fotki [emoji23]
Nie bawi się nigdy, a ja usuwam od razu [emoji14]Obys ich nie wrzucila niechcacy na fb lub instagram. A Werka bawi sie czasem telefonem?
Wiesz pimijając on może poczuć tę różnicę między nim a innymi dziećmi... kurde no nie wiem... czeka mnie chyba bezsenna noc.. gorzej bo S. też ma takie lęki i mi nie pomoże w podjęciuAj, no to jak ze "zwyklymi" dziećmi to może rzeczywiście lepiej go nie puszczajtak jak piszesz ktoś może powiedzieć mu coś niemiłego i będzie mu smutno
![]()
U mnie to było 10 lat temu i nikt nie słyszał o "godnym porodzie"O matko, przerazilyscie mnie ta iloscia szwow [emoji32][emoji32][emoji32]