Wróciłam ze Szklarskiej ale zescie powariowaly doczytałam wszystko ale nie odpisze bo nie pamiętam...
Wiciowamama ubranka i szafa super
Dostałem od teściowej dwie foremki lasagne już gotowe w formie mam tylko upiec więc właśnie to robię jak się upiecze idę spać bo wstałam rano i padam, leje od rana maskarka jakąś jesień zmoklam i mam dość, ale kupiłam wykonane te podkładki na sedes mogę się pakować....
U nas w szpitalu można zwykle majtki nikt na to nie patrzy ja sobie nie wyobrażam sobie w tych siatkach, biorę jedna koszule i będę ją nosić tylko jeden dzień w którym będę dzień po ale od razu zakładam stanik na następny dzień mam koszulkę i spodnie takie ala alladynki z wysokim stanem z cienkiego materiału, biorę jedne klapki jako pod prysznic i jako kapcie, osobno mam walizkę dla siebie i osobno torbę fajna na ramię dla dziecka, jeszcze nie myślę o porodzie tak jak wy następna wizyta 10sierpnia później pewnie początku września i wtedy dopiero mogę myśleć, pozatym przedemna wyjazd córek na kolonie, wyprawkę szkolna, urodziny córek, wesele siostry i dopiero poród a w międzyczasie trzeba kupić opał na zimę więc na mojej głowie pełno rzeczy aha i jeszcze samochód kończy się robić oby działał bo inaczej zawyje się na śmierć o!!!!!!