Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko spoko, nie urodzisz, jeszcze tylko chwilaja w sumie tak od 8 sierpnia mogę rodzić
![]()
Ej, a zauważylyscie że u nas żadna się nie chwali paznokciami, make upem itd?jak np na sierpniowkach
RooibosGirl ja tak samo, jak nie muszę to nie wychodzę z wielkiego T shirtu.
Zawsze jak przeczytam że coś macie do jedzenia to i ja chcedlatego po wizycie idę na jakiegoś zdrowego wege burgera, jak mc Donaldsa nie wolno
A jutro będą naleśniki.
Niedługo mam wizytę, ale chyba obsuwa...
Ten rozowy jest slodki na maxaNo mam niebieski na 56 ale to się nie liczy bo niebieskich jest mało![]()
O masz ... @Bajdelka35 wyprawka szkolna.
Faktycznie. Muszę ogarnąć kapcie na zmianę, starszy książki ze szkoły dostaje ale zeszyty, okładki, kredki i inne przybory drogą kupna trzeba będzie nabyć.
Ale to w sierpniu jak chłop zejdzie na parę dni. Pojedziemy do jakiegoś tesco czy coś żebym nie musiała po księgarniach dygać tylko w jednym miejscu kupić
Zajrzałam w APP a tam: 55 dni do porodu i GOSIA JUŻ NIEDŁUGO RODZISZ dlatego już dziś pobierz app moje dziecko.
Haha kombinezon mam i ja do porodu zostało 59dni ale pewnie będzie dużo szybciej . Kupione mam tylko ciuszki i wózek A reszta przede mną dla siebie do szpitala nie mam nic. Muszę sobie zrobić zamówienie z apteki i fotelik nie mam pojęcia jaki.
Na razie chodzę co tydzień na Ktg, w sumie nawet się cieszę że muszę chodzić od 30 tyg bo czuję się bezpieczniej. Wczoraj jak czekałam w kolejce gadałam z dziewczyną 35 tydzień niby wszystko ok była zadowolona jeszcze mi pokazywała jak brzuch jej się rusza A po Ktg biegiem na izbę przyjęć bo tętno dzidzi poniżej 100 ehh aż mi się słabo zrobiło
Ja mam 4 szt ale wielorazowych więc w razie co będzie można przepraćDziewczyny ile najlepiej kupić tych gaci jednorazowych do szpitala ???