kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No no, te siateczkowe teoretycznie są wielo, ale ja sobie nie wyobrażam tego prac [emoji14]
Tylko muszę dokupić. W domu to pół biedy chociaż pewnie bym podarła przy praniu ale w szpitalu szans nie ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No no, te siateczkowe teoretycznie są wielo, ale ja sobie nie wyobrażam tego prac [emoji14]
Hmm... zalezy jak wyjdzieJa mam kasze jęczmienna i gulasz drobiowy. Mówisz pranie , prasowanie ... Na szczęście to już za mną ... po sesji się pochwalisz ?
A z tym praniem to ja nadal nie mam komody i rzeczy trzymam w pojemnikach z oznaczeniem rozmiaruHmm... zalezy jak wyjdzieja troche wstydziocha jestem
![]()
Ania to dla dziewczynek.. Miłosza chcesz na różowo?Skoro nie kupiłam, to nie rodzę we wrześniu? [emoji14]
Prawdziwy mężczyzna różu się nie boi! HahahaAnia to dla dziewczynek.. Miłosza chcesz na różowo?
Właśnie tego się boję, że w d... byłam g... widziałam i czegoś mi zabraknie... Bo że nic nie wiem na temat porodów i opieki nad noworodkiem to tego jestem świadoma... czuję, że jak mała przyjdzie na świat to ten świat przewróci mi się do góry nogami i zapomnę jak się nazywam.
Nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki... Wyrodna matka... Chociaż jakąś szeleszcząco-podzwaniającą kostkę sensoryczną wypadałoby mieć..
Dobrze, że się nie poparzyłaś...
Moja przyjaciólka w ciąży podłączyła do ładowania ząbek czosnku. A telefon padł.
Na szkole rodzenia w moich legginsach i luźnej bluzce czułabym się jak totalny menel, gdyby nie to, że jedna z dziewczyn przychodzi w dresie i rozciągniętym t-shircie... reszta grupy wciąż ma siłę na upiększanie, pełny makijaż, sztuczne rzęsy, paznokietki, ubrania na każdych zajęciach inne...
Czy tylko mnie wszystkie ciuchy uwierają, we wszystkim mi niewygodnie, za ciasno i mam wrażenie że nie mogę się swobodnie ruszać?
Ten kombinezon jest taki mięciusi, milusi, no cudo po prostu. I nasz znak rozpoznawczy, o tak :]
ja też.Ja wzięłam 68 bo to z myślą o zimnej jesieni i.zimie a więc na 3+
U mnie też masakra że chrzestnymi. Z braćmi zero kontaktu a siostra moja jak i partnera to postrzelona totalnie. Najlepiej wzięlibyśmy znajomych ale cała rodzinka oczywiście swoje 3 grosze pewnie dołoży.U nas tez ciężkow
A to po rozwodzie
A to stado chrześniaków i głupio
A to za starzy....
A to nie ma kontaktu i znowu głupio....

Dobre wieści u lekarza tak trzymaćChloe zaraz będę miała ochotę na żeberka i kalafiornie wiem czy dam radę wszystko wysunąć jak na wszystko mam ochotę co Wy jecie
My już po wizycie, przepływy i łożysko ok, położenie główkowe, Mała waży 2047, co odpowiada 31.08. Zobaczymy kiedy postanowi do nas wyjść![]()