Adell1994
Fanka BB :)
No ja też zmieniłam zdanie kilka razy ale w końcu stwierdziłam że najwyższa pora żeby łóżeczko już byłoSuper. Ja jeszcze nie zdecydowałam które.. hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też zmieniłam zdanie kilka razy ale w końcu stwierdziłam że najwyższa pora żeby łóżeczko już byłoSuper. Ja jeszcze nie zdecydowałam które.. hihi
Ja mama płyn proszek się nie dopiera i może uczulic dziecko, lovele mam ale tyle tego dla dzieci ze można już wybierać, ja nowe rzeczy to wypralam w 40 stopni po co więcej i wrzucam wszystko razem tzn kolory z białym /neutralnym jeszcze nigdy mi nic nie farbowalo nie bawię się z niemowlęcymi w zabawę z koloramiDziewczyny potrzebuje poradyale takiej lopatologicznej jak krowie na rowie.
Jaki proszek / płyn do prania? I czy mogę w jedno pytanie wrzucić i pieluchy tetrowez flanelowe i ubranka? Ile stopni i jakie obroty? Nie chce zniszczyć wszystkiego moim praniem![]()
ja ostatnio kupowałam siostrze ciotecznej mojego syna na urodziny (11 lat) właśnie tą maseczkę ze zwierzątkiema włosy synowi, znaczy grzywkę, farbuję bibułą i się zmywa to po 1-2 myciach, ale to trzeba mieć jasne włosy żeby wyszło
ja piorę ubrania w temperaturze takiej jaka jest na metce, czyli musiałam kilka prań robić, bo jedne w 60, inne w 30 a kilka trzeba było wrzucić na pranie ręczne. dla siebie walizkę małą mam już spakowaną, a dla Borysa spakuję po weekendzie w torbę starszego, co ma na treningi. W sobotę mam wesele brata i dziś już zjeżdża się część rodziny, a ja idę na paznokcie i hennę, może trochę lepiej się poczuję, bo tak to nawet chodzę 0 makijażu, nawet rzęs nie malujęi całe szczęście kurier przyniósł rano sukienkę, bo już myślałam, że nie będę miała w czym iść, wszystko na ostatnią chwilę ehh
U mojej kuzynki w szkole 13 latka wysłała nagie zdjęcia do kolegi . Nie wiem co one mają w głowie . Przecież jak taki gowniarz doda to gdzieś w Internet to mimo wszystko to zostanie gdzieś tam na zawsze. Tragedia co teraz wyprawiają .Wiadomo ze dzieci chcą. Ale rodzic musi nad tym panować. Jakby moje dziecko się zapytało innego a „dlaczego Ty musisz wieszać pranie przecież od tego jest matka, lepiej zadzwon pokaże Ci co mi starzy kupili” to by przez pół roku dzień w dzień wieszała i napewno nie dostała już nic. Ja myśle ze godzina obowiązków dziennie dla dziecka to nie żadne obciążenie a uczy samodzielności. A robienie za dziecko i dla dziecka wszystkiego co sobie wymyśli jest chore i do niczego dobrego nie prowadzi. Wystarczy popatrzeć co te 13-14 latki teraz robią ...
No ja też zmieniłam zdanie kilka razy ale w końcu stwierdziłam że najwyższa pora żeby łóżeczko już było![]()
U mojej kuzynki w szkole 13 latka wysłała nagie zdjęcia do kolegi . Nie wiem co one mają w głowie . Przecież jak taki gowniarz doda to gdzieś w Internet to mimo wszystko to zostanie gdzieś tam na zawsze. Tragedia co teraz wyprawiają .
Moje maja 9lat zero hybryd ba nawet nie wiedza co to, zero malowaniu czegokolwiek i farbowanie włosów??? Jakiś szok ja jestem stanowcza dziewczynka ma być dziewczynka a nie już nie wiadomo czym, mają dużo obowiązków same sobie robią śniadania i kolacje, sciela łóżka, sprzataja pokój, odkurzaja u siebie, podlewaja na ogrodzie kwiatki, wynoszą śmieci i buntu nie ma żadnego tylko że ja im dużo tłumacze u wiocha nie jestem bo zawsze staram się na bieżąco i w miarę na czasie je ubierać i czesac, jeżdżą na różne wycieczki wtedy dbam o to aby im nic nie zabrakło ja wiem ze z czasem będą bunty, ale argumenty będę wyczerpywac na maskaJa mam kosę ze starsza bo poszła z żalami do mojego ze ma za dużo obowiązków a zero przywilejów. No jacha .... obowiązki owszem ma. Takie jak zawsze. I nie przeszkadzały jej dopoki durna koleżanka nie zaczela jej buntować. A z przywilejami to ból tylka bo jej nie kupiłam maseczki z twarzą zwierzaka i farby do włosów. No kurczę 10 lat ma. I argument ze Dominisia ma a ja nie bo jestem gorsza , Dominice mama zrobiła hybrydy ... oj chyba trzeba odciąć od Dominiki.
Maz tak torty i ciasta ale ja też lubię i mu wychodzą chyba hihi pochwale się pieke je na sprzedaz w ndz jadę na giełdę sprzedawaćTy ciasta? Myślałam że u was mąż?
Że mi wychodzą, zobaczymy nie zapeszam idę myć głowę i lecę do mopsu po wnioskiMaz tak torty i ciasta ale ja też lubię i mu wychodzą chyba hihi pochwale się pieke je na sprzedaz w ndz jadę na giełdę sprzedawać