reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To może lepiej walizkę na kółkach?
Nie posiadam takowej i kupować specjalnie to chyba bez sensu :(
Hej :) ja dzis zaczynam 33 tydzień :)

Kurcze zmobilizowalyscie mnie do ogarnięcia tej torby szpitalnej. Wczoraj zamówiłam w aptece internetowej rzeczy. Wy już spakowane... A ja ze skrócona szyjka w lesie... Brawo Ja....
Ja jeszcze nic, a za 5 tyg mam iść do szpitala. Hihi :)

To ja się witam

Mama7 przypomniałas mi o grzebieniu jejku faktycznie coś zapomnę, pierwsze co to spakowałam kawę :rolleyes:

Ja mam walizkę na kółkach ale taka średnia nie z tych wielkich, nie wiem co dziś będę robić ale od jutra i w sob mam robotę będę piec ciasta więc znikne na parę godzin ciekawe czy wtedy będę wstanie was nadrobić...

Ty ciasta? Myślałam że u was mąż?

Ja mam kosę ze starsza bo poszła z żalami do mojego ze ma za dużo obowiązków a zero przywilejów. No jacha .... obowiązki owszem ma. Takie jak zawsze. I nie przeszkadzały jej dopoki durna koleżanka nie zaczela jej buntować. A z przywilejami to ból tylka bo jej nie kupiłam maseczki z twarzą zwierzaka i farby do włosów. No kurczę 10 lat ma. I argument ze Dominisia ma a ja nie bo jestem gorsza , Dominice mama zrobiła hybrydy ... oj chyba trzeba odciąć od Dominiki.

O kasa. 10 latce hybrydy..szok

Ja mam kosę ze starsza bo poszła z żalami do mojego ze ma za dużo obowiązków a zero przywilejów. No jacha .... obowiązki owszem ma. Takie jak zawsze. I nie przeszkadzały jej dopoki durna koleżanka nie zaczela jej buntować. A z przywilejami to ból tylka bo jej nie kupiłam maseczki z twarzą zwierzaka i farby do włosów. No kurczę 10 lat ma. I argument ze Dominisia ma a ja nie bo jestem gorsza , Dominice mama zrobiła hybrydy ... oj chyba trzeba odciąć od Dominiki.
10 latce ???? Co ta mama ma w głowie , przecież to jeszcze dzieciaki. Bądź stanowcza , nie daj się złamać. Ja w tym wieku to się jeszcze lalką bawiłam [emoji16]

Witajcie

Ja znowu noc średnio przespana przez ten zespół niespokojnych nóg. Co chwilę wstawałam i chodziłam po mieszkaniu a byłam już taka wyczerpana.
Pogoda ta sprawia że nie chce się wyjść z łóżka a trzeba coś koło siebie zrobić chociaż na brwi się zapisać by na tym weselu w miarę wyglądać :-p

O też nie mam zadnżad grzebienia spakowanego więc czas go dorzucić.:laugh2:

A próbowałaś moczyć nogi w najzimniejszej wodzie jaka masz z kranu? Ja po każdym kąpaniu i przyjściu z dworu jak gorąco polewam stopy przez minutę jaka zimna i czuje ulgę..

O kasa. 10 latce hybrydy..szok

Weź. Ja jestem matka na luzie ale nie aż tak ... a młoda chodzi sfochana a mi to ze tak powiem zwisa ... jedno słowo za dużo i pojedzie do babci na wieś na wakacje i tam zazna prawdziwego życia. Oczywiście bez telefonu żeby jej nie miała jak psiapsiolka buntować [emoji23] tak to jest jak człowiek chce być dobry a i tak bardziej liczą się jakieś zakompleksione gowniary którym matki pozwalają na wszystko

reklama
Do góry