reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No jak mi się trafi "High need baby' to nie wiem czy będzie tak pięknie :D
Też czasem śpią :) Kacper był taki to większość rzeczy z nim robiłam czasem gdy padałam na ryj kładłam go od ściany koło siebie i tak sobie ucinałam drzemkę no i też leżaczek bujaczek do łazienki czy kuchni jak mamusia miała "robotę" to syncio miał ją na oku i luzował. Gadałam do niego jak debil... ale już jako roczniak myślę dzięki temu sam dużo i ładnie mówił.

@StarAnia jak córka ? Chyba ze pisałaś a przeoczyłam
Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych ;)
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało :D
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli ;) pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.

Cudowne uzdrowienie. O 3 w nocy już nie miała gorączki (zmierzyłam, jak szłam siku), a rano pełna sił witalnych ;)
A ja byłam w labie rano i mnie zatkało :D
W kolejce ja, pani 80+ i jakaś pannica ok 20-30 lat. Pani starsza była pierwsza, ale chciała mnie przepuścić (na drzwiach wielki napis, że ciężarne poza kolejnością), więc mówię jej, że nie ma takiej opcji, bo ja się dobrze czuję i wychowanie mi w takiej sytuacji nie pozwoli ;) pani podziękowała i weszla, a do mnie podbija ta siksa i z hasłem "to jak się pani nie spieszy, to ja też przed panią, co?". Ja pierdziele.

No kurde jaka bezczelna . A Twoja postawa super.

reklama
Do góry