reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewuszki. U mnie ciężka noc. Nie wiem jak sobie poradzić , ale bardzo bolą mnie ręce i nadgarstek. Dlonie mam jak bańka spuchnięte. Ból nadgarstka nie do wytrzymania. Co godzinę się budziłam ,żeby zmienić pozycję . W środę za tydzień mam wizytę , może lekarz mi coś doradzi. [emoji58]
Spróbuj w zimnej wodzie wymoczyć ja tak wczoraj wstałam z lewą ręką..

reklama
Zeszlo na sale poporodowe, a mi chodziło faktycznie o sale porodowe.
Właśnie w Pyskowicach, o które mi chodziło, ale się pomyliłam, są wieloosobowe sale PORODOWE. Czyli takie boksy odgrodzone parawanikami. Nie życzę nikomu, też tak rodziłam.
Samych dobrych wieści na dzisiejszej wizycie! :)
Ja wczytałam się w opisy tego co mają u nas w szpitalu.
Jeśli chodzi o sale porodowe to mają 4 jednoosobowe. Wanny nie mają ani jednej. W salach porodowych są łazienki.
Jeśli chodzi o poporodowe to 2 sale jednoosobowe z łazienką, 3 sale jednoosobowe bez łazienki, 12 sal dwuosobowych bez łazienki. Czyli prawdopodobieństwo trafienia po porodzie na salę bez łazienki jest ogromne :D
Ucieszyłabym się, gdyby na dzisiejszych zajęciach szkoły rodzenia okazało się, że idziemy obejrzeć porodówkę - co innego czytać o niej, a co innego zobaczyć i posłuchać co gdzie i jak jest naprawdę.

Jeśli chodzi o sny to mi jak na razie tylko raz śnił sie koszmarek związany z porodem, a tak to mam normalne sny, gdzie chyba jestem bez brzucha. Co zabawne w snach przestałam biegać, skakać, wykonywać jakiekolwiek niebezpieczne i gwałtowne ruchy - nawet podświadomość wie, że w ciąży nie wolno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry