Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czym bardziej zryty beret tym lepsze snySny masz zajebiste
Chociaż moja ciotka też miewa genialne
Kiedyś śniło jej się że pada i pada no i wychodzi na zewnątrz i co widzi że to nie deszcz a sikające duże wielbłądy

W sensie? Skurcze przepowiadające trwają do 30 sekund i są nietegularne a te przygotowujące do porodu powyżej 30 sekund potem pojawia się reg. akcja skurczowa od której liczą pierwszą fazę porodu... może to i dwie doby trwać a potem już skurcze parte które nie powinny trwać dłużej niz 2 do 2.5 h
Lepiej się zorientować teraz.. potem to ba wariackich papierach![]()
Nieeeeee! Ja mam jak wyżej pisałam! U mnie to wiesz szybka akcja.Spoko już ogarnelam. Tylko mi się coś przywidziało ze może Ty masz takie porodowe.
W nocy to fajnie było chłodno żeśmy pod kołdrami spali... a ja w nogach jak po siku chłopcy uwalili się na łóżku... Pół nocy kuły mnie jelita...
Ja 20 września, ale mam nadzieje ze bedzie tydzień dwa prędzej .. bo już z tymi nerkami nie daje rady... to juz 4 miesiace jak mam z nimi problem strasznie bolą...My jesteśmy "skazane" na wrzesień![]()
Niczym. Nawet w upałyStarAnia nadal jak karmi sie piersia to przez pol roku nie przepaja sie NICZYM? Nawet w upaly? Ja syna przepajalam bardzo duzo no ale wtedy to nie wiedzialam o tym, zeby tego nie robic