D
Deleted member 181710
Gość
A kojarzysz ile ważyła w okolicach 29 ?35 :-)
Jak sie okaze ze donosze do 40tc to pewnie 4kg bedzie miala...w.miesiac mi przybrala 1.100gram
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A kojarzysz ile ważyła w okolicach 29 ?35 :-)
Jak sie okaze ze donosze do 40tc to pewnie 4kg bedzie miala...w.miesiac mi przybrala 1.100gram
Gencjana...Mikołaj się rozpycha.
Miałam rozwinąć temat kikuta. Chodziło mi o to że jak urodziłam B. wszedł trend tego mycia mydłem no i ja debil posłuchałam. A B. zaczęło się babrać jakaś czy ropa czy osocze plus krew z tego szła to się wk..ilam. A że w domu gencjana była to mu pacnęłam nią raz,drugi i momentalnie wysechł i odpadł. Także nikt mnie nie namówi na to mycie mydłem. Poza tym tyle lat kazali nawet podczas kąpieli uważać by nie zamoczyć... a coś co przez pokolenia funkcjonowało dobrze i się sprawdzało to moim zdaniem zostawić i nie kombinować. O!
Ale że ja? I że wszystkie byłyśmy w ciąży? Niezły hardcore [emoji23]
No ty też... byłyśmy niby wszystkie ale ty i Kaśka miałyście te brzuchy płaskie...
Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka,raz chłopaczek..... [emoji3][emoji3][emoji3]A to my już były rozpakowane. No Gosia wole facetów ale nigdy nie mówi się nigdy![]()
To to samo zdaje się... u nas idzie też na zdarte kolana. Takie fioletowe brudzące na spirycie.Gencjana...
Oswiec mnie
Ja smarowalam roztworem wodnym fioletu i też elegancko odpada...
A i przy ospie wietrznej też stosuje.... Żadne pudry czy inne....
Uff...wczorajsze usg w sumie ok. Malutka przybrała przez dwa tygodnie 400g, co daje 1900g w 33 tygodniu. Brzuszek i nóżki podrosly. Mimo wszystko w zaleceniu za kolejne dwa tygodnie znowu usg kontrolne i chyba tak już do porodu. No nic, ważne że w domu pod wentylatorem![]()
Chyba żadna ale dużo gadałyśmy w trakcieNo grubo gruboktóra zaczela rodzic w trakcie ?@Goj

Tak to samoTo to samo zdaje się... u nas idzie też na zdarte kolana. Takie fioletowe brudzące na spirycie.
Ja generalnie też o ile w ogóle... ale co zrobiszA to my już były rozpakowane. No Gosia wole facetów ale nigdy nie mówi się nigdy![]()