GoJ
Fanka BB :)
A co z nią? Bo już chyba nie ogarniam?Dobra, zaczynam się martwić: gdzie jest Agata?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co z nią? Bo już chyba nie ogarniam?Dobra, zaczynam się martwić: gdzie jest Agata?
Co do wagi to jestem ciekawa bardzo.
Ja się nastawiałam, że na pewno będzie tendencja wzrostowa skoro pierwszy syn 4100 A drugi 4200
Więc tak sobie myślałam,.że 4,5 jak nic i dupa pęknie w pół.
Ale lekarz mi powiedział, że jemu się "wydaje" że nie powinna przekroczyć 4 kilogramów.
Że z budowy wynika że raczej będzie szczuplejsza choć wysoka.
No i dlatego się nad tym głowie.
Bo mi zaszczepił wizje ciutke lżejszego porodu
I ja oczywiście wiem że są to tylko przypuszczenia i że błąd pomiaru może być i inne zmienne. Ale dopiero 14 sierpnia się coś dowiem więcej.
Usg chyba będzie robił.
Weekend jest. Kaśka i Anka też mniej piszą.No właśnie nie ma, a przecież ona zazwyczaj sporo i dużo pisze![]()
Nie pisze za wiele , dlatego że bardzo drętwieją mi ręce. Niestety , nawet książki nie mogę utrzymać.
Była dziś moja pani doktor . Źle ze mną nienejst. Ale martwi się o moje obrzęki. Niby nie puchną nogi , ale ona widzi że coś jest nie tak. Powiedziała ,że jeśli wynik będzie lepszy , to mam truć głowę lekarzom od poniedziałku ,żeby mnie wypuścili![]()
Chyba żadna ale dużo gadałyśmy w trakcie![]()
Dobra, zaczynam się martwić: gdzie jest Agata?
Tak pidczas seksu jakkolwiek o laktacji i szyjkachJak to kobiety musimy se pogadac
Weekend jest. Kaśka i Anka też mniej piszą.