Adell1994
Fanka BB :)
Co osoba to inna metoda liczeniaMi lekarka powiedziala, ze przez godzine po posilku powinno byc 10 ruchow, a polozna dzisiaj powiedziala, ze godzine po posilku zaczyna sie liczenie, po 10 ruchach uznajemy, ze jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co osoba to inna metoda liczeniaMi lekarka powiedziala, ze przez godzine po posilku powinno byc 10 ruchow, a polozna dzisiaj powiedziala, ze godzine po posilku zaczyna sie liczenie, po 10 ruchach uznajemy, ze jest ok.
Ja z Allegro , a nie z Ikea, ale to chyba Ty o niej pisałaś pierwsza. Tak, dwa kartony. No mój wujek nie miał siły, a to tylko jedno piętro :/ my wszystkie meble teraz podklejamy tymi podkładkami, zrobiłam zapas :-) ciężka do złożenia ?Cos mylę czy to taka sama komoda jak ta która my kupiliśmy? 2 kartony. Mój tata sam odbierał ją z magazynu ikei, ledwie dał radę podnieść i wrzucić do samochodu. Potem w drodze powrotnej porwał mojego S. z pracy i razem wnieśli na drugie piętro. Tata niósł mniejszy karton to już nie było problemu, ale S. w pojedynkę rzucił się na ten większy i cięższy. Jak wtaszczył do gory to był wykończony. W każdym razie ta komoda to koszmar do przenoszenia. Naszą podkleiłam filcem żeby łatwiej się ją odsuwało w razie potrzeby.
Ja generalnie się nie przejmuje waga. Ważne żeby z dzidzia było ok.Co to 10 kgU mnie 13 i jestem praktycznie pewna że po porodzie połowa zleci od razu
![]()
S. dość szybko się uporałJa z Allegro , a nie z Ikea, ale to chyba Ty o niej pisałaś pierwsza. Tak, dwa kartony. No mój wujek nie miał siły, a to tylko jedno piętro :/ my wszystkie meble teraz podklejamy tymi podkładkami, zrobiłam zapas :-) ciężka do złożenia ?
U mnie jeśli tylko nie będzie żadnych przeciwwskazań to naturalnyJa generalnie się nie przejmuje waga. Ważne żeby z dzidzia było ok.
Później się będę martwić waga [emoji2] a jak to będzie u Was dziewczyny ? Poród naturalny czy cc ?
Mój teraz ma wprawę po całej kuchni składanej, łazience i salonieS. dość szybko się uporałale śmiesznie było bo pierwszy raz w życiu skręcał coś z Ikei i był w szoku że mebel może mieć tak dużo części i śrubek
Nie wiem. Duszno tylko się zrobiło i ciemno i zdycham...Goj gdzie ta burza?byłam u laryngologa, spocilam się tak jakby mnie kto woda oblał... mam krople na zapalenie ucha
Sama sobie szyłamPięknei sukienka rewelacja, gdzie można taką kupić ?
![]()