Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój ADHDowiec często tak się wierzga jakby prądem rażony... mhmm ale nie sądzę by to miało związek...Po tym jak wczoraj polozna przestraszyla mnie mozliwoscia owiniecia pepowina powiedzialam o tym lekarce. Powiedziala mi, ze niebezpieczne owiniecie jest rzadkie i moze sie zmieniac w zaleznosci od ruchow dziecka.
Gdyby dziecko zaczelo sie gwaltownie ruszac.("walczyc" w brzuchu), co moze swiadczyc o zapetleniu, kazala zlapac za brzuch po obydwu stronach i gwaltownie nim potrzasnac (nie poglaskac!) tylko mocno zamachac na boki. To powinno spowodowac przesuniecie pepowiny. Generalnie w takich przypadkach trzeba jechac do szpitala na ktg.
Ja teżKombinuj kombinuj. Ja jutro lekarz. Umieram z ciekawości co powie
Ja właśnie mam taką zwykłą w kwiatki do ziemi i mam niebieską zwiewną spódnice i do tego bluzkę więc wezmę i to i toChyba też sobie zrobię jakaś sesje chociazby taka domową. Piękne macie te zdjęcia. Ino takiej ładnej kiecki nie mam..
Ja bliźniaki traktuje jak jedno hihi oczywiście żartOgólnie jestem w szoku jak dużo tutaj jest młodych mam co mają już dwójkę dzieci i czekają na trzecie
No i nasza kochana Bajdelka co na czwarte
Ja dopiero pierwsze i tak wydawało mi się, że w sam czas ale czasem tak aż dziwnie, że to pierwsze...
Masz rację. Sesję warto zrobić bo pamiątka później zostaje na całe życie [emoji4]Zainspirowana waszymi sesjami też się umówiłam, na niedzielę wieczórwianek z polnych kwiatów będzie obowiązkowo
![]()
ŁadnyScreen ze strony sklepu bo nie mam zrobionego zdjęcia a wózek jeszcze nie złożony![]()
A wy dzieci nie macie... jeszcze...Hej gwiazdy ja już w domu. A nogi od razu jak banki. W domu armagedon. Ale nie mam do męża żalu, bo w każdej wolnej chwili był ze mną. Teraz sprzątamy dom , póki mam siłę , jutro będę się adaptowała do nowego środowiska.