Angelika89
Fanka BB :)
Tak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszacNapewno jest wszystko ok od tamtej pory dziecko się rusza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszacNapewno jest wszystko ok od tamtej pory dziecko się rusza?
Ja też mam wizytę ale nie wiem czy pytać? Jakoś nie umiem chyba zaczekam aż urodze i w szpitalu mu dam te kartkę?Ja mam jutro wizyte i tez chce zapytac o zaswiadczenie do becikowego![]()
Pisalam juz o tym chyba wczesniej: jak jej powiedzialam, ze dziecko gwaltowniej sie rusza to powiedziala mi, ze moze byc zawiniete w pepowine. Dziaiaj mi powiedziala, ze jej syn byl tak owiniety i byl niedotleniony przy porodzie (sn), ale to bylo 20 lat temu i usg bylo slabe. Teraz takie rzeczy sie lepiej kontroluje i tylko niektore sa niebezpieczne. Ona jednak tego sposobu z machaniem brzuchem mi nie przekazala, a moja lekarka.A to co dokładnie powiedziała Ci położna?? Temat pepowiny cały czas siedzi w mojej głowie [emoji17]
Będzie okTak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszac
Do zimnej już nie włożę. Przez to załatwiłam pęcherz . Tak sobie moczylam. Ale dziękuję za radę. Teraz wypróbuję letniej wody z solą. W szpitalu cała opuchlizna mi zeszłaTo nogi do zimnej wody a później trzymaj wyżej
No ciężko mu pewnie było samemu, bo i praca i z Tobą chciał być jak najdłużej . Najważniejsze że teraz Ci pomaga sprzątać![]()
Moj nie pracuje w szpitalu, wiec zobacze go dopiero 6 tyg po porodzie pewnie. Oni chyba maja takie zaswiadczenia. Jutro spytam czy moge dostac czy po porodzie dopiero, bo bede chciala wszystko zlozyc wczesniej za jednym razem najlepiejJa też mam wizytę ale nie wiem czy pytać? Jakoś nie umiem chyba zaczekam aż urodze i w szpitalu mu dam te kartkę?
Hej gwiazdy ja już w domu. A nogi od razu jak banki. W domu armagedon. Ale nie mam do męża żalu, bo w każdej wolnej chwili był ze mną. Teraz sprzątamy dom , póki mam siłę , jutro będę się adaptowała do nowego środowiska.
No ja dwa poprzednie miałam genetyczne więc były b. dokładne... a to takie na odwal się...Ostatnie usg miałam robione w tym tygodniu i trafiłam na super lekarza. Około 50 min trwało samo usg. Bardzo dokładny lekarz. Pierwszy raz chyba miałam przeprowadzone usg tak skrupulatnie
Ja też mam wizytę ale nie wiem czy pytać? Jakoś nie umiem chyba zaczekam aż urodze i w szpitalu mu dam te kartkę?
Tak rusza sie, ale nie wiem czy nie dostal np w plecy lub w noge i czy cos tam sie nie stalo, bo jak sie uderzylam to od razu zaczal sie ruszac