kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ty a co on taki zmęczony jakbyś mu kazała conajmniej trawnik skosić??
Bo świruje zamiast spać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty a co on taki zmęczony jakbyś mu kazała conajmniej trawnik skosić??
Zobacz załącznik 891365wiesz taki widok rekompensuje wszystko
Zawsze jest powód... ściemnij cośA nie będą się na mnie głupio paczać, jak tam przyjde bez powodu? [emoji14]
Ania ja prywatnie płaciłam chyba 34 zł z pobraniem. I wynik miałam wieczorem. Dokument papierowy na drugi dzień. Może gdzieś jest u was takie laboratoriumKurde, długo :/
Od matki mu się udzielaBo świruje zamiast spać
Wierzę , jest cudownyZobacz załącznik 891365wiesz taki widok rekompensuje wszystko
Kusisz...Ja byłam na zakupach, sama.
W mieście poprostu buchał żar od tego asfaltu i kostki.
Ale zakupy zrobione na dziś i jutro.
Tort odebrany. Ciasto kupione. Ponadto wszystko co niezdrowe i napakowane chemią dla chłopaków również
Raz nie zawsze.
Normalnie nie pakuje w nich słodyczy to niech urodzinowo mają.
Będzie dwóch kolegów a więc dzieci sztuk 4.
Obiad naszykowany. Grilla chłop zażyczył. Więc uszykowałam mięcho, szaszłyki i sałatkę grecką. Spakowałam do koszyka razem z całym potrzebnym sprzętem typu.sztućce, talerze, kubki, ścierki itd i poszedł chłop na dwór działać obiad.
Teraz zostało mi posprzątać. Czyli ta gorsza część
Na 16:00 musi być już naszykowane wszystko pod urodziny.
Mnie pobierał ginek we wtorek w poniedziałek był wynik (ale to nfz)Ania ja prywatnie płaciłam chyba 34 zł z pobraniem. I wynik miałam wieczorem. Dokument papierowy na drugi dzień. Może gdzieś jest u was takie laboratorium
Ja po czosnku zawsze mam okropną zgagę. Staram się unikać ale uwielbiam sos czosnkowy .cos czuje ze sobie dogodziłam.......
zjadlam klusek ślaskich odsmażanych na masle-no zachcianka i do tego taka smietnikowa salatka z majonezem salata lodowa, papryka, zoltym serem i co do tego???? 3 zaby czosnku starte..normalnie niebo....ale bedzie i zgaga i bolesci kiszek, bo czosnek......a taki dobry byl![]()