AgulaK82
Fanka BB :)
A moja już po kąpieli nakremowana już z czystym pampersem na pupie i nagle sru w niego kupalem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja kąpię o 19 , ale dzisiaj już też po kąpieli bo mały się osrał od kolan po plecy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moja już po kąpieli nakremowana już z czystym pampersem na pupie i nagle sru w niego kupalem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja kąpię o 19 , ale dzisiaj już też po kąpieli bo mały się osrał od kolan po plecy![]()
A to wygodaMy skladalismy przez neta, trzeba bylo zalaczyc tylko zaswiadczenie od lekarza, ze sie bylo pod opieka od poczatku ciazy, dochody chyba sobie sami sprawdzaja
Moja śpi po cycowaniu [emoji5]A Miki po kąpaniu cyca i idzie spać czy jeszcze harcuje ?![]()
A to wygodaA to przez jaką stronę to się składa ? Trzeba mieć profil zaufany ?
Dlatego ja wolę tradycyjnie złożyć papiery, czyli osobiście [emoji12] ale myślę że raczej nie powinnaś mieć problemów [emoji6]Tak, trzeba miec. Portal empatia. Ale teraz sie troche zestresowalam bo wszedzie wlasnie napisane, ze trzeba zalaczyc pity. A przy wypelnianiu nie prosilo :/ wiec nie wiem czy faktycznie sprawdzaja rzez ten profil zaufany, czy cos pokrecilam i wyszlo ze mamy dochod zerowy [emoji85]
Fajnie WamJo ze wsi Dostałam przechulalam juz
Sprawdzaja czy to co deklaruje jest zgodne z prawdą. Nieopodatkowane to alimenty na pewno rodzinne bodaj stypendiaA u Ciebie nie ma tak że MOPS sam z US sam pobiera dochody z danego roku? A te nieopodatkowane to jakie?
Odwala scenyA Miki po kąpaniu cyca i idzie spać czy jeszcze harcuje ?![]()
Nie wiem ale to bardzo silny lekNimesil można karmiąc?
Nic nie mam jutro do apteki muszęA masz moze zurawit. Mi bardzo pomogl na pieczenie przy sikaniu. Zdziwilam sie, ze jest taki skuteczny.