18grudzien
Fanka BB :)
A jakie masz dochody nieopodatkowane?No ja z racji ilości nie pamiętam do czego za 2017 do czego za 2016 masakra... bo jeszcze w to dochody nieopodatkowane się wliczaja a ja ni huhu nie pamiętam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakie masz dochody nieopodatkowane?No ja z racji ilości nie pamiętam do czego za 2017 do czego za 2016 masakra... bo jeszcze w to dochody nieopodatkowane się wliczaja a ja ni huhu nie pamiętam![]()
To moze chociaz wieksza dawke wit C? Zakwasza mocz i bakterie nie moga sie rozwijac czy tez maja trudniej.Nic nie mam jutro do apteki muszę
Ja papiery prawie wszystkie złożone becikowe za tydzień w pn bo będę po lekarzu, ortopeda zapisany, dla jednej z blizniaczek ortodonta też niebawem także zaczynamy żyć!!! Ale i tak dziś się uryczalamMi zostało tylko złożyć o rodzinne i chcę przed 10tym to zrobić.
Dodatkowo zapisać małego do ortopedy. Przenieść dok.med. chłopaków i zrobić im bilanse do szkoły. A z Bartkiem to jeszcze kontrolę u okulisty odbyć muszę...
To my na równi...A moja ma 2 tyg. Czyli duzo wtorkowych dzieci ☺
A moj jak zwykle nie moze sie najesc...przysnal na kolanach po cycowaniu. Boje sie wstac i go odlozyc, zeby sie nie obudzil. Chcialabym wyprodukowac troche mleka zanim wstanie.Odwala sceny
O to mam idę do apteczki dziękujęTo moze chociaz wieksza dawke wit C? Zakwasza mocz i bakterie nie moga sie rozwijac czy tez maja trudniej.
Mój nienawidzi się kąpać dla niego to stres narazie więc o relaksie moze zapomniećKorzystacie moze z wiaderka kapielowego? Mam i boje sie uzyc. Ponoc relaksuje dziecko.
Lekarz mi radzilO to mam idę do apteczki dziękuję