GoJ
Fanka BB :)
To będziesz miała odkurzone za wszystkie czasy...O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będziesz miała odkurzone za wszystkie czasy...O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Haha. Dobre..Nawet nie ogarnelam ze przyszło akurat to. Poszło w aptekach
O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Ma upodobania... mój lubi jak hardcorowo trzęsie np. wózkiem...Heh lubi szum. Mój lubi odciąganie kataru odkurzaczem[emoji23]
Wystarczyło się poskarżyćteraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856
Ja mam łazienkę przy sypialni taka prywatna dla mnie i męża ale dzieci też się w niej kąpią bo druga nie skończona i ja zamykam sypialnie włączam farelkę i są otwarte drzwi do tej łazienki i mi się grzeją pomieszczenia pomimo że centralne też jest włączone. Wtedy małą rozbieram, do wanienki wkładam a na grzejniku w łazience grzeje się ręcznik i u nas płaczu nie ma no chyba że jest mega głodna wtedy święty Boże nie pomoże dopuki nie ubiore jej to jest jeden wielki lament [emoji23] na razie tylko raz się nam zdarzyło z koncertem bo przeważnie wolę gdy jest najedzona odczekać pół godziny i biorę do kąpieli.Mój podobnie... mimo że staram się nagrzać i od razu zawinąć w ręcznik i rozgrzać to nie lubi momentu pomiędzy wanną a recznikiem. No i nienawidzi ubierania przed wieczornym cycem.
To chyba w poniedziałek każdy miał lenia bo ja też nie kąpałam [emoji23]Ja wczoraj też nie dlatego dziś musiałam go ochlapać troszkę...
No to i na noc odkurzacz włączaj [emoji23]O 18 30 wykąpałam Miłosza. Od tego czasu prawie cały czas się drze. Oszaleje. W dzień drzemki tylko tak:Zobacz załącznik 903847
Wystarczyło się poskarżyćteraz "tylko" odłożyć [emoji14]
Matko, on już taki duży!!! 5 tygodni!Zobacz załącznik 903854Zobacz załącznik 903855Zobacz załącznik 903856
Słodziak [emoji7] Aniu uśmiechnij się [emoji16]Wystarczyło się poskarżyćteraz "tylko" odłożyć [emoji14]