DziękiGosia jaka laseczka, bardzo ładnie wyglądasz![]()
reklama
Uwierz mi że aż dziwne że dał się uczesaćAle fryzurka szalona [emoji4]
Wpadnij do mnie to ci dam to co mam na 56 bo mój już wyrósł..Mój z blogostanem zjadł 90 ml i zwymiotował, potem puścił kupę co cały pampers zalała i pol przewijaka. A szykowałam go na spacer i musiałam całego przebrać. A był już wystrojony na przyjazd dziadków... a ze nie mam prawie ciuchów na 56 zwłaszcza wyjściowych sięgnęłam po 62 i mój wyglada jak w sukiencechoć Kamil mówi ze to hipster
Zobacz załącznik 906832
Mówiłam że pozycja cuda działaOdłożyłam i zjadlam.
Wracam i takie coś widzę.. Zobacz załącznik 906837
Gratuluję i zazdroszczę!My dziś zameldowani w naszym mieszkaniu [emoji3]
Baba się nie a ja czekam... jak podpiszemy umowę to Nas przemelduję... Szkoda że nie dziś ta umowa... bo od pon. chłop ma swoją zarobkową robotę i czasu na remont jak na lekarstwo...
helenka_22
Fanka BB :)
@GojGratuluję i zazdroszczę!
Baba się nie a ja czekam... jak podpiszemy umowę to Nas przemelduję... Szkoda że nie dziś ta umowa... bo od pon. chłop ma swoją zarobkową robotę i czasu na remont jak na lekarstwo...
Słońce doczekasz się....
Wprowadzają pod koniec miesiąca.
ja jeszcze czekam aż męża przez prog wniose.....
bo zmywarka już w mieszkaniu [emoji6][emoji6][emoji6]
To ja mój sprzęt remontowy muszę wnieść sama ....hi hi hi
KatarzynaCarmen
KatarzynaCarmen
No GoJ ale z Ciebie sexi mama [emoji6] [emoji123] młody fajna minę zrobił [emoji23]
KatarzynaCarmen
Śliczna kruszynka [emoji7]No chyba odsypiala, a dziś jest bisjuż jesteśmy po spacerze teraz leży i próbuje gadać
![]()
reklama
Angelika89
Mam to samoI tam. Smoczki są od tego by zatykać papę. Wyobraźcie sobie takie nie smocze dziecko jak mój... nie dość że smok to wróg to jeszcze odruch ssania silny jak w odkurzaczu 1600 W. Teraz jak ogarnia że ma dłonie i można je wsadzić do buzi to jak już w pijackim rauszu trafi to aż czerwona ta piąstka od ssania. No i ten ssak w podróży autem nie zawsze śpi a jak nie śpi to chce żreć więc na pobocze i cyc inaczej serio nie da rady i cholernie mi szkoda że NIE MOGĘ ZATKAĆ GO SMOKIEM.