reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wasze dzieci też tak lubią swoje oplute tetry? Od pierwszego dnia zawsze kładłam Blance koło buźki tetrę, żeby jakby co opluła ją a nie pościel albo ubranko. Młoda bardzo się do tego przyzwyczaiła i teraz nawet w środku nocy w półśnie kiedy podnoszę ją żeby zaniesc na przewijak to ściska w łapce swoją ukochaną oplutą tetrę i ciągnie za sobą. Dobrze że mam ich dużo takich samych to mogę co chwilę podmieniać. Najlepsze jest jak się wścieka, macha rączkami i macha też tą swoją tetrą :D

Wasze dzieci też tak lubią swoje oplute tetry? Od pierwszego dnia zawsze kładłam Blance koło buźki tetrę, żeby jakby co opluła ją a nie pościel albo ubranko. Młoda bardzo się do tego przyzwyczaiła i teraz nawet w środku nocy w półśnie kiedy podnoszę ją żeby zaniesc na przewijak to ściska w łapce swoją ukochaną oplutą tetrę i ciągnie za sobą. Dobrze że mam ich dużo takich samych to mogę co chwilę podmieniać. Najlepsze jest jak się wścieka, macha rączkami i macha też tą swoją tetrą :D
Ja kupiłam też sporo ale używam tylko do wanienki bo malutkiej się nie ulewa na szczęście tylko beknie jak stary chłop i po sprawie :)

Adell mojemu po porodzie od razu podcieli te wedzidelko. Oby wszystko dobrze było po szczepieniu :) starania wiem że już pisałaś, i nie chce Cię zanudzać ale napisz proszę jaki mam kupić ten laktator elektryczny, taki który mocno ciągnie :) bo tym ręcznym to kapie po kropelce nie mam czasu ani cierpliwości. A chciałabym gdzieś wyjść jak człowiek z domu choć na chwilę bez małego ssaka ;)
To przynajmniej masz spokój, ja teraz muszę znaleźć poradnie laryngologiczną która się tym zajmie , jeszcze ciekawe jaki czas oczekiwania .

reklama

Uważaj jak się przyzwyczai do jednej i w dodatku będzie się wkurzać na jej zapach po praniu. Bo i takie asy się zdazaja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry