Mama7
Fanka BB :)
Nareszcie jesteś..Ty weź synowi wytłumacz że za ten gest można dostać łomot jak się to pokaże komuś innemu niż kochający rodzice![]()
Słodka ta twoja córeczka.
Może nie chodzi o tetre, a o wciśnięcie czegoś..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nareszcie jesteś..Ty weź synowi wytłumacz że za ten gest można dostać łomot jak się to pokaże komuś innemu niż kochający rodzice![]()
No właśnie z tym rowerem mi też coś nie pasowało.. koleżanka fizjo mi mówiła żeby przypadkiem nie przyszło mi do głowy, ale nie pamiętam czy połóg czy też później.. ?Mati, a Ty juz jestes po pologu? Mi lekarz stanowczo zabronil roweru, dzwigania, seksu i kapieli w wannie
Hahaha to musiałaś się nieźle wystarczyć![]()
A jaki masz rozmiar ?
Ta lekarka twierdzi, ze krotki przelyk zrobil mu sie od czestego karmienia.
A mnie tym razem obudziła córka, gorączkę ma![]()
Teraz kiedy usnęła i chciałam iść spać, kweka mały :/ co za los.... kasiaczek jak Ty izolowalas małego od chorych córek ? Były w innym pokoju cały dzień niż Ty z małym? Z 3,5 latka będzie ciężej , sama się sobą nie zajmie, jeszcze mi brakuje zarażenia małegoeh
Taaaak, czarne czasy laktacjia wszystko przez, faceta oczywiście, bo to Pan ginekolog wymyślił (nazwiska nie pamiętam, muszę się dokopać znowu). To właśnie przez to nasze mamy bardzo krótko karmiły (plus to, że były tylko 3 miesiące macierzyńskiego). Jak widać na forum, rzadko które dziecko wytrzymuje tyle bez cycka, więc radośnie stawiano diagnozę, że mleko za słabe, albo go nie ma. I w ruch szło mleko w niebieskim opakowaniu i dziwne mieszanki, które mnie przerażają (ja dostawałam krupczatke na wodzie. Solidnie posłodzoną, bo cukier krzepi, mniam mniam)Zobacz załącznik 908880Zobacz załącznik 908881Zobacz załącznik 908882
Współczuję kolek. Przesyłam uściski i moc cierpliwości.U nas karmienie 22, 2 i 5 gdzie do 6 lezala i patrzyla.
Cały dzień przespala na dworze. Nogi mi odpadaly. Dzis juz chlodniej ma byc.
wczoraj atak kolki nas nie ominal ale 40min plakala a nie 2h ...
Cześć dziewczyny