18grudzien
Fanka BB :)
Super czyli tak około 8tyg już zainteresowanie! Muszę kupić te podłogowe i też będę małemu zmieniaćDzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dzieckaZobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super czyli tak około 8tyg już zainteresowanie! Muszę kupić te podłogowe i też będę małemu zmieniaćDzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dzieckaZobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
Haha no widzisz ale już sobie wyobrażam minę jak mleko samo do gardła wlatywalo hahaDałam jej o 22 z innej butelki avent większy rozmiar smoczka 2 kuzwa wypiła w 10 min oczy miała aż szeroko otwarte z miną CO SIE KUŹWA DZIEJEwypiła chwile miała jeszcze szoka
i zasneła spała do 2.40 obudziła się wypiła kolejna butle i spała do 5 rano ... jest prawie 11 a ja dopiero wstaje a ona dalej śpi .. zobaczymy jak będzie dalej .. tamta butelka była antykolkowa i rzeczywiście nie było kolek fakt piła bardzo wolno i jeszcze sobie kimała w miedzyczasie ale chyba dlatego tak mało wypijala mleka..
Czoło już ma ładne zostały gdzie nigdzie krosty na policzkach a już myślałam że w ogóle mu ten trądzik nie zejdzie...
Czoło już ma ładne zostały gdzie nigdzie krosty na policzkach a już myślałam że w ogóle mu ten trądzik nie zejdzie...
Dałam jej o 22 z innej butelki avent większy rozmiar smoczka 2 kuzwa wypiła w 10 min oczy miała aż szeroko otwarte z miną CO SIE KUŹWA DZIEJEwypiła chwile miała jeszcze szoka
i zasneła spała do 2.40 obudziła się wypiła kolejna butle i spała do 5 rano ... jest prawie 11 a ja dopiero wstaje a ona dalej śpi .. zobaczymy jak będzie dalej .. tamta butelka była antykolkowa i rzeczywiście nie było kolek fakt piła bardzo wolno i jeszcze sobie kimała w miedzyczasie ale chyba dlatego tak mało wypijala mleka..
Ja pikole Ty biedna masz wiecznie pod górkę [emoji20] ja dziś właśnie dostałam wszystką kasę tzn 500 dostałam już we wtorek a dziś rodzinne becikowe zapomogowe, kosiniakowe i dodatek do rodzinnego z wyrównaniem za 4 dni września...K..wa! Muszę zap...lać do OPSu dopełnić coś tam w pięćsetkach i beciku... I co i w tym miesiącu zostanę bez środków do życia. Dziękuję... idę wyć... powiesze się może albo coś też... bo serio to już gwóźdź do trumny...
A ja dostanę wylewu albo rozstroju na pewno nie kasę która mi się należy jak psu buda... sorry mam dość WSZYSTKIEGOJa pikole Ty biedna masz wiecznie pod górkę [emoji20] ja dziś właśnie dostałam wszystką kasę tzn 500 dostałam już we wtorek a dziś rodzinne becikowe zapomogowe, kosiniakowe i dodatek do rodzinnego z wyrównaniem za 4 dni września...