Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Ania, bardzo ładna mata. Czy rzeczywiście jest bawełniana? ja myślę o takiejDzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dzieckaZobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
lub takiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania, bardzo ładna mata. Czy rzeczywiście jest bawełniana? ja myślę o takiejDzień dobry.
Noc paskudna. Ale mata przyszła i od 15 min nie mam dzieckaZobacz załącznik 908936Zobacz załącznik 908937
Kurczę to dopiero, ciekawe co mi logopeda powie . U mojego też nikt wcześniej nie zauważył . A umawiałaś się na zabieg już ?My po konsultacji z logopeda. Moj serdelek ma az dwa wedzidelka za krotkie, gornej wargi i pod jezykiem ;( teraz oby jak najszybciej to zalatwic, zeby sie nie meczyltylko czemu cholera nikt wczesniej tego nie zauwazyl..
Nie ze względu na RODO tylko 3 osoby w środku...Ale co że trzeba tam wejść? To nie można wejść do środka?
Dziękuję ale mi byłoby zwyczajnie już glupio..Agula chce kupić ten laktator ci Ty masz, nadal jesteś zadowolona z niego? Ten medeli strasznie drogi, nie dam tyle. Goj ja mogę Cię wesprzeć mrozonkami jak chcesz jak wtedyja też czekam na pierwsza wypłatę 500+, składałam przez mBank.
Aha teraz rozumiem. A już jesteś po czy nadal czekasz?Nie ze względu na RODO tylko 3 osoby w środku...
Dziękuję ale mi byłoby zwyczajnie już glupio..
Znajdę i wyślę narazie mały stekaPokaz ktory?
Przestań jak ktoś sam z siebie oferuje pomoc to korzystajNie ze względu na RODO tylko 3 osoby w środku...
Dziękuję ale mi byłoby zwyczajnie już glupio..
Kurde ale co bylo źle? Czemu teraz nie dadzą??? Co za hujePoprawilam co mialam poprawic i coz... do 27 listopada jestesmy bez grosza z koniecznoscia oplat do 10 za nowe mieszkanie o butach i kapciach nie wspomne o pozyczkach i kuchni tez nie
Ja bym chętnie zjadła cała pizze popila butelka wina obejrzała przy tym fajny film i oczywiście chciała zasnąć na całą noc bez wstawania hmmm takie mam MarzenieMój stary się mnie pyta jaka bym chciała niespodziankę (tylko facet może zadać takie pytanie [emoji14] ), co by mnie ucieszyło. Twierdzi, że tydzień w SPA bez dzieci to science-fiction [emoji14] podpowiedzcie - co mnie ucieszy? O fryzjerze myślałam, ale nie mam pojęcia co bym chciała na głowie [emoji14]