18grudzien
Fanka BB :)
Dalej je, 120ml czasami zje czasami jak dziś gardzi i zostawia 20-40 mlA ile podajesz mm Teraz ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dalej je, 120ml czasami zje czasami jak dziś gardzi i zostawia 20-40 mlA ile podajesz mm Teraz ?
Zaczynam wam normalnie zazdrościćDzień dobry [emoji4] ja dzisiaj wyspana. Martyna miała pobudki o 5 i 6:30. Zasnęła po 22. Rano nasrała jak stary chłop po lekkim płaczu. Teraz sobie podsypia.
3miesiace już????????Ma trzy miesiące, ale Warto ćwiczyć i zachęcaćkłaść na brzuszku na twardej powierzchni, ustawiać przed nim jakieś interesujące przedmioty
Ty napisałaś, a ja właśnie miałam się chwalić moim siłaczem (ale starszym od Twojego [emoji14] )Zobacz załącznik 909527
Bo moja to dostaje 150ml 5 razy dziennie i myślę że zjadłaby więcej bo zazwyczaj jak kończy to kwili . Mały glodomorek z niej się zrobił.Dalej je, 120ml czasami zje czasami jak dziś gardzi i zostawia 20-40 ml
Nie mój nie wciągnie nie ma szans później ulewa i brzuch boli sama wyczaje kiedy potrzebuje więcejBo moja to dostaje 150ml 5 razy dziennie i myślę że zjadłaby więcej bo zazwyczaj jak kończy to kwili . Mały glodomorek z niej się zrobił.
Chyba 2 miesiące bo urodził się 27.083miesiace już????????
Ja od samego początku kąpię codziennieOd kiedy kapiecie codziennie? Albo może od kiedy można?
Aha no takChyba 2 miesiące bo urodził się 27.08
Różowo mi słodko mi......