KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Od kiedy kapiecie codziennie? Albo może od kiedy można?
Można codziennie tylko wtedy co drugi dzień najlepiej w samej wodzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od kiedy kapiecie codziennie? Albo może od kiedy można?
Ja 99% kąpieli w samej wodzieMożna codziennie tylko wtedy co drugi dzień najlepiej w samej wodzie.
Ale o co chodzi z tą glukoza?U nas znowu wieczorny armagedon [emoji24] na tę chwilę spokój ale od 17 do teraz był tylko ryk, cyc be, smoczek be, rączki be, wszystko be aż dałam jej trochu glukozy i się uspokoiła...
O nic, dawałam małej jak była lekko zażółcona tak mi poleciła położna, że glukoza pomaga zwalczyć ślady żółtaczki i teraz tak pomyślałam że dam jej trochę tylko już nie taką słodką i uspokoiła się.Ale o co chodzi z tą glukoza?
Mój za przeproszeniem się zesral nawet normalnie więc nadal obserwuje, ale był płacz prawie cały dzień!!!! Miałam serdecznie dość nie wiem co bylo przyczyną ale jego ciężko uspokoić jak się zniesie to już klapaMoj kartofel dzisiaj jeczacy, ojeju. Kupy nie ma 3 dzien, cisnie i nie moze wycisnac i marudzi, ehh. Dodatkowo wysypalo mu cala buzke i szyje potowkami i wyglada jak dziecko wojny
Hmmm glukoza???? Czyli woda z cukrem??? Ja w kryzysie daje wodę ale to ze względu na te kupy których nie ma albo są ywardeU nas znowu wieczorny armagedon [emoji24] na tę chwilę spokój ale od 17 do teraz był tylko ryk, cyc be, smoczek be, rączki be, wszystko be aż dałam jej trochu glukozy i się uspokoiła...