Mam nadzieję że mu tak zostanie bo mama też lubi spacMój w dzień max po 30 minut.. Ale cieszę się, że w nocy dobrze śpi. Twój to śpioszek!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że mu tak zostanie bo mama też lubi spacMój w dzień max po 30 minut.. Ale cieszę się, że w nocy dobrze śpi. Twój to śpioszek!
A takJak Wam mijają Mikołajki? [emoji318][emoji1762][emoji1662][emoji320][emoji300][emoji3511][emoji301]
Ciężko mi uchwycic uśmiech bo za każdym razem kiedy biorę tel to on już zaciekawiony jest i po uśmiechu... A u mnie trochę Mikołaja było bo pampersy i chusteczki i skarpetki i jeszcze w sobotę dalej będzie mikolajJaki poważny chłopak![]()
Ciężko mi uchwycic uśmiech bo za każdym razem kiedy biorę tel to on już zaciekawiony jest i po uśmiechu... A u mnie trochę Mikołaja było bo pampersy i chusteczki i skarpetki i jeszcze w sobotę dalej będzie mikolaj
Używacie pampers pants? Jak się sprawdza? I jak to zdjąć?
Tak. Dostał dziś od jednej babciTo te pieluchomajtki?
Julo też dziś śpioch. [emoji4]Seba od 3,5 godziny śpi... dwie na spacerze A teraz w domu ubrany przy otwartym oknie... szok....
Był, był. Chociaż spóźniony jakiś. Wszystkim nam przyniósł prezenty a najmlodszemu nie. Ogarnął się chyba później bo dosłał poleconym po południu przez Pocztę Polską. [emoji39] Skarpetko-grzechotki. Fajowe. A od dziadkomikolajow po południu Misie.Mikołaj był? [emoji4][emoji318]
Dostałam dwie sztuki po dziecku koleżanki. Użyłam jednej, przeciekła i jakoś się nie zachwyciłam. Nie wiem jak zdejmować. Zdjęłam ta samą drogą co włożyłam bo rozerwać trudno. Dobrze że kupy nie było.Używacie pampers pants? Jak się sprawdza? I jak to zdjąć?
Tak. Dostał dziś od jednej babci