Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny! Nie wiem od czego zacząćmoże od tego ze 2 dni temu zobaczyłam 2 kreski na teście. Staraliśmy się z mężem rok czasu, a mamy już 4-letniego synka
wrzesnioweczki2014 były dla mnie ogromna ostoja w pierwszej ciąży. Bardzo się boje bo mieliśmy epizody ciąży biochemicznej. Dzisiaj wizytuje i choć to bardzo wcześnie lekarz kazał brać Duphaston i się stawić. Wczorajsza beta 162. Według owu termin byłby na koniec września. Mam nadzieje ze mnie do siebie przygarniecie
![]()
@Justyna2019 ja w 5tc też nie miałam objawów oprócz bolą ego brzucha(krwiaki). U mnie owu była wcześniej o tydz wiec w 5t+5d widziałam bijący punkcik.
@jurkovska czyli coś tam powiedział...ale z tym lotem to chyba miał rację. Ja miałam jutro jechać do Karpacza i tez mi gin powiedział że że względu na różnice ciśnień lepiej nie jechać w tak wczesnej ciąży.
Podobno Karpacz, Zakopane i Kołobrzeg mają takie zmiany![]()
Ja w pierwszej ciąży byłam w zakopanym w ok 10-12tcnuc mi nie było oprócz tego że cały wyjazd prawie przespałam. Ale poszliśmy też nad morskie oko i qdrapalam się na czarny staw. Ale to była pierwsza ciąża i ja jeszcze młodziutka@Justyna2019 ja w 5tc też nie miałam objawów oprócz bolą ego brzucha(krwiaki). U mnie owu była wcześniej o tydz wiec w 5t+5d widziałam bijący punkcik.
@jurkovska czyli coś tam powiedział...ale z tym lotem to chyba miał rację. Ja miałam jutro jechać do Karpacza i tez mi gin powiedział że że względu na różnice ciśnień lepiej nie jechać w tak wczesnej ciąży.
Podobno Karpacz, Zakopane i Kołobrzeg mają takie zmiany![]()
Gratulacje kochana [emoji6]Cześć dziewczyny
Podczytuje was już od dłuższego czasu, ale do tej pory nie miałam odwagi się odezwać.
Ostatnią miesiączkę miałam 5.12, a w dniu wczorajszym byłam na 1 wizycie u lekarza. Termin porodu z OM to 11 września. Niestety wczoraj było jeszcze za wcześnie żeby zobaczyć bijące serduszko, ale zarodek już jest. Lekarz kazał się oszczędzać i dużo odpoczywać, kolejna wizyta za 3 tygodnie, mam nadzieję, że będzie wszystko ok i kropeczka, którą widziałam wczoraj na USG będzie prawidłowo się rozwijać i rosnąć.
To moja druga ciąża, córka ma już 10 lat i nie może się doczekać kiedy wreszcie będzie miała rodzeństwo, mamy zamiar powiedzieć jej w piątek
Niestety lekarz dobrze powiedział...No niby tak, ale czytałam że jeżeli z ciąża wszystko ok to brak przeciwwskazań do krótkich lotów. Chociaż wolałam zasięgnąć porady gina, ale teraz mam mętlik w głowie hihi co tu robić