Klauduśka23
Fanka BB :)
Ja biorę LadeeVit Optima 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.Ja mam wizyte na NFZ w czwartek to będzie 8+0 [emoji173]️ stwierdziłam, że pojde i niech zobaczy ginka czy jest ok, bo dzis miałam taki silny ból jakby prawego jajnika, że niesamowicie mocno mnie zgielo. I sie denerwuje ciut przez to.
Super wieści, ja dopiero 7.02 następna wizyta. Macie jakieś smaki/zachcianki? Ja mam ochotę na wszystko co niezdrowe chipsy, nachosy i inne chrupki ci maja tyle syfu z sobie ze szkoda gadać.
Ja biorę prenatal duo, na opakowaniu jest ze od 13 tyg ale mój lekarz powiedział żeby już brać.
Jak byłam u lekarza to mi powiedział, że takie bóle się zdarzają, ponieważ jeden jajnik mamy powiększony ze względu na to, że przez niego początkowo jest dożywianie dziecko. Pokazał mi to na USG, że jest dużo większy.Ja mialam o to samo pytac czy któras tak miała. No taki ból ze az w pół mnie zginęło.