Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chłopcy to takie cycusie mamusi [emoji16] mój jest bardzo przywiązany do mnie bo karmiłam go piersią 2 lata [emoji3]Ja bym chciała 2 chłopca....nie zapeszajac czuje że tak będzie![]()
Kochanie ja w ciąży z synem usłyszałam serduszku w 8tc, przez ten czas żyłam w niepewnościDziewczyny bylam w nocy na SOR, zrobili mi pierwsze usg, 5t5d od OM na usg widoczny pęcherzyk 13 mm, zarodka poki co brak. Czy to normalne? Przy jakiej wielkości pęcherzyka widać zarodek?
Monia a drugie? Bo przecież bliźniaki będąJa czuję że dziewczynkaz synem mi się sprawdziło
![]()
Hahaha nawet mi nie mówMonia a drugie? Bo przecież bliźniaki będą![]()
Super wynikGratulacje dla wszystkich nowych wrześniowych mamusiek wczoraj zrobiła betę z ciekawości (5 tydzień +1) i wyszła mi ponad 5.000. Niestety robiłam u męża w pracy i wynik pokazał się zakresowo A nie jako dokładna liczba. Wizytę u gina mam 17 stycznia więc czekam. Jestem na urlopie do poniedziałku ale chyba wybiorę się na l4 bo nie za bardzo uśmiecha mi się w taką zimę codziennie dojeżdżać do pracy autobusem po 50 minut. Poza tym spanie to moja nowa pasja i ciężko byłoby wytrzymać 8h przed komputerem w skupieniu A to u mnie konieczne. A jak u Was? Pracujecie dzielnie?